Platsannonser

Här hittar du de lediga tjänster som just nu annonseras via oss på KEF.

Boka din platsannons

Vill du lämna in underlag för en platsannons klickar du på knappen nedan, "Boka platsannons" och fyller där i uppgifterna kring den lediga tjänsten.

Redovisningschef

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Vill du leda och utveckla Borås Stads redovisningsarbete?
Expansiva Borås är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Borås Stad söker nu en redovisningschef. Tjänsten är organisatoriskt placerad på Servicekontoret. Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad.

Läs mer

Controller/projektsamordnare med systemintresse

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Vi söker dig som har arbetet några år inom kommunal eller offentlig förvaltning, t.ex. som controller eller liknande, och vill utveckla dig inom området analys och beslutsstöd och det systemstöd som krävs för detta.
Du har högskoleutbildning inom relevant område för tjänsten, eller motsvarande erfarenheter vi bedömer likvärdiga. Du behöver ha erfarenhet av någon typ av planering- och uppföljningsarbete, liksom god svenska i tal och skrift och grundläggande kunskaper i engelska. Önskvärt är att du har kunskaper om data/informationshantering och strukturering för analys i databaser, Excel eller liknande.

Läs mer

Budgetcontroller Höganäs kommun

Sista ansökningsdag: 2022-06-01

Vi söker nu en budgetcontroller till Höganäs kommun. Du kommer till en ekonomiavdelning med erfarna och duktiga kollegor där du kommer att leda och utveckla kommunens budget- och investeringsprocess.
Varmt välkommen till Höganäs kommun där många väljer att stanna länge och ger höga betyg år efter år i medarbetarundersökningar.

Läs mer

Controller till Habo kommun, Tekniska förvaltningen

Sista ansökningsdag: 2022-06-05

Vi söker dig med stort engagemang, god analytisk förmåga och förmåga att få saker gjorda. Du bör ha ekonomisk och/eller teknisk utbildning på högskolenivå och flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du är van att jobba med Excel och har lätt att sätta dig in i olika verksamhetssystem. Tjänsten förutsätter att du är van att jobba självständigt och att du kan planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Läs mer

Ekonom med inriktning på kvalité och hållbarhet

Sista ansökningsdag: 2022-06-05

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande, samt några års yrkeserfarenhet från offentlig sektor. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av controllerinriktat ekonomiarbete och erfarenhet från politiskt styrd organisation. Du är en nyfiken, nytänkande, trygg och tydlig visionär med en uttalad god samarbetsförmåga. Du tycker om driva frågor framåt och känner engagemang för vår verksamhet. Du arbetar strukturerat, har en god analytisk och strategisk förmåga och kan arbeta på såväl helhets- som detaljnivå.

Läs mer

Kvalificerad redovisningsspecialist med mångårig erfarenhet

Sista ansökningsdag: 2022-06-06

Vi söker dig som har akademisk högskoleexamen inom ekonomi med mångårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete från en större organisation, gärna inom offentlig förvaltning. Du ska brinna för redovisningsfrågor och ha gedigna kunskaper inom redovisningsnormeringen och uttolkningen av god redovisningssed. Du ska ha erfarenhet av att hantera större uppdrag med hög grad av komplexitet inom kommunal redovisning.

Läs mer

Controller till Ekonomienheten i Upplands Väsby Kommun

Sista ansökningsdag: 2022-06-10

I rollen som controller arbetar du mot kommunens verksamheter vilket över tid betyder ett omväxlande arbete där du ges möjlighet att lära dig nya verksamheter och bredda dina kunskaper. I den här tjänsten arbetar du som controller inom utbildningsnämndens verksamhetsområden. I ditt uppdrag arbetar du nära ytterligare en controllerkollega som har i uppdrag att stötta de kommunala skolorna.

Läs mer

Controller inriktning förvaltningsstöd

Sista ansökningsdag: 2022-06-12

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi från högskola/universitet. Du har dokumenterad yrkeserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete som controller. Det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet och kännedom från kommunal verksamhet.

Läs mer

Ekonomichef

Sista ansökningsdag: 2022-06-13

Ekonomichefen har ett övergripande ansvar för de olika ekonomiprocesserna, bland annat budget, bokslut och uppföljning. Vidare ingår att ur ett helhetsperspektiv driva utvecklingsprocesser inom ekonomiområdet, göra utredningar, konsekvensbeskrivningar samt hålla föredragningar i ekonomiska frågor i olika sammanhang. I uppdraget ingår att utveckla och samordna ekonomiavdelningens arbete så att politiker och kommunens chefer får bästa möjliga stöd och beslutsunderlag i ekonomiska frågor.

Läs mer

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram