God jul önskar vi på KEF!

17 december, 2020

2020 har varit ett underligt år. Sedan pandemin slog till på allvar i mars så har inte mycket varit sig likt för någon. Inte minst har året inneburit stora påfrestningar för välfärdssektorn. Pandemin har gjort det tydligt att effektiva och välfungerande kommuner och regioner är grundläggande för att vårt samhälle ska fungera på ett bra sätt. Ekonomer i kommuner och regioner har en viktig roll för att bidra till det. Därför är det viktigt att ekonomerna i sektorn har rätt kompetens och att ekonomrollen stärks.

KEF:s uppgift är att bidra till en positiv utveckling i sektorn genom att lyfta ekonomerna och ekonomrollen, framförallt genom kompetensutveckling och opinionsbildning. Sedan i mars 2020 har vi på föreningens kansli hanterat den uppgiften digitalt, på distans. När vi nu kan börja summera det här året så ser vi att det har varit fler deltagare på våra kurser och konferenser än någonsin tidigare och att medlemsantalet har ökat. Det såg vi inte riktigt framför oss i mars.

Nu är det dags för att fira jul och snart har vi ett nytt år där de allra flesta av oss ser ut att kunna vara covid-vaccinerade innan sommaren. Så även om den här julen blir annorlunda, så går vi mot ljusare tider.

Jag vill, på kansliets vägnar, tacka alla medlemmar, kursdeltagare och samarbetspartners. Hoppas att ni får fina helger och att ni håller er friska! Ta hand om er, vi ses snart igen!

God Jul och Gott Nytt År!

//Niklas Anemo, kanslichef på KEF

Aktuella tillfällen

Sista chansen att anmäla

13 aug, 2021: Föreningsmöte 2021

13 aug, 2021: KEF-dagen

15 aug, 2021: Utveckla mätsystem för verksamhetens processer

18 aug, 2021: Skapa uthålligt fungerande processer

20 aug, 2021: Att skriva och tala ekonomi

Sök innehåll

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram