Fyll på med kunskap!

Välkommen till KEF – kommunalekonomernas förening. Vi stärker och utvecklar ekonomer i kommun och region genom nätverk och kompetensutveckling. Utforska vårt breda kursutbud – alltid med rabatt för dig som medlem.

Aktuellt

KEF-dagen & Föreningsmöte i Malmö!

Vi bjuder på en intressant och givande dag för alla våra medlemmar. Hela KEF-dagen avslutas med mingel och gemensam middag med underhållning. Som vanligt ses vi dagen före KOMMEK – hoppas vi ses!

Under Föreningsmötet delar vi bland annat ut pris till Årets kommunalekonom, vem blir årets vinnare?! Se till att nominera dina favoriter till utmärkelserna Årets kommunalekonom och Årets insats här på kef.se.

Och du, boka senast 10 juni så får du 700 kr i rabatt! Läs mer och boka här: KEF-dagen & Föreningsmöte


Aktuellt

Tidningen Kommunal Ekonomi #2 ute nu!

Årets andra nummer av Kommunal Ekonomi har temat välfärdsbrott. Numera är det en nationell angelägenhet för offentlig sektor. Kommunalrådet Boel Godner i Södertälje är kanske det bästa exemplet på hur vi ska möta brottsligheten.

I övrigt kikar vi på vad som utmärker effektiva kommuner och gör ett besök i belgiska Antwerpen. På forskarsidorna får vi en förklaring till varför det saknas forskning om välfärdsbrott och Clarry, ja hon blir misstänkt för grova oegentligheter…

Du som är medlem i KEF eller prenumerant kan läsa tidningen på sidan e-tidning.kef.se

 Vilken utbildning passar dig?

 

 
 
 

Dina medlemsförmåner

Som medlem i KEF får du rabatt på vårt stora utbud av kurser och evenemang. Du får också Tidningen Kommunal Ekonomi sex gånger per år, och aktuell omvärldsbevakning och tips på lediga tjänster i din mailkorg varje vecka.

Aktuellt hos KEF

Våra partners