Anna Edlund blir tilldelad priset Årets Karriär av Framtidsverket och SKL

23 nov, 2016

Priset Årets karriär gick till vår medlem Anna Edlund, Ekonomichef, Stadsbyggnadskontoret i Stockholms stad på Framtidsgalan som arrangeras av Framtidsverket och SKL den 15 november på Oscarsteatern. 

Syftet med galan är enligt Framtidsverket att lyfta den unga drivkraften inom offentlig sektor som gör skillnad varje dag. Genom en uppmärksammad prisutdelning hyllas unga talanger inom offentlig sektor för att inspirera fler att arbeta och göra karriär inom den offentliga sektorn.

Annas motivering:
Årets Karriär har med uthållighet, engagemang, ambition och passion gjort karriär i sin organisation. Årets Karriär ser möjligheter när andra ser hinder och tror på att framgång nås genom hårt arbete och arbetsglädje. Med tydlig målmedvetenhet har Årets Karriär avancerat och nått uppsatta mål. Årets Karriär är en glädjespridare som med stor kämpaglöd ständigt strävar efter att ta organisationen framåt.

Grattis Anna!

Läs mer om framtidsgalan och pristagare här. 

 

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram