Ekonomichefsdagarna 2022 genomförs digitalt

11 januari, 2022

På grund av hög smittspridning i samhället för närvarande, kommer inte Ekonomichefsdagarna 2022 att bli den fysiska mötesplats som många av oss hoppades på. Merparten av deltagarna har redan bokat om till den digitala versionen.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har under måndagen den 10 januari också lämnat besked om nya restriktioner som träder i kraft den 12 januari. Bland annat gäller att alla som kan arbeta hemifrån ska göra det.

Mot bakgrund av den starkt försämrade situationen när det gäller smittspridningen, kommer Ekonomichefsdagarna 2022 därför att bli ett helt digitalt evenemang. Du som fortfarande är anmäld till det fysiska mötet kommer att bokas om till den digitala versionen av oss på kansliet. Meddela oss om du ändå är intresserad av att delta på plats på Hilton Slussen. Det är i så fall möjligt – skicka mejl till medlem@kef.se.

Praktiska instruktioner inför konferensen kommer att skickas ut via mejl till alla som är anmälda, senast onsdagen den 12 januari.

Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till den digitala konferensen:
Ekonomichefsdagarna 2022 - digitalt

Aktuella tillfällen

Sök innehåll

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram