Arribatec

 

 

Arribatec är en leverantör av lösningar och tjänster. Vår ambition är att tillhandahålla de bästa lösningarna till våra kunder. Lösningarna är integrerade och stöttar våra kunder med att öka sin konkurrenskraft genom digitalisering och innovativt användande av IT.

Vårt team av konsulter har bland annat en omfattande erfarenhet av att implementera integrerade lösningar hos stora företag och organisationer i olika branscher. Vi har lång och bred erfarenhet av att leverera system och lösningar till kommuner, kommunala bolag och kommunalförbund. Vår kärnkompetens är Unit4 Business World ON! (Agresso) men till kommuner levererar vi också framtidens ekonomisystem, Xledger, som är en äkta molntjänst med redan automatiserade och digitaliserade processer. Vi jobbar också med Hypergene som budget, verksamhetsstyrning och analysverktyg samt iCore som integrationsplattform.

Vi levererar “Next Practise”, det innebär att vi kombinerar “Best Practise”, vår långa och breda erfarenhet med framtidens teknologi och trender och levererar framtidssäkrade och innovativa system och lösningar.

 Lösningar

Arribatec erbjuder ett urval av applikationer som tillför våra kunder mervärde. Vi har avtal med våra partnerlösningar som vi jobbar med idag. Valet av lösningar och partners är gjort baserat på dess unika förmåga att leverera kostnadseffektivitet med mera. I tillägg, vår mission är att våra kunders behov, utmaningar och existerande systemlandskap skall vara grunden för att identifiera de rätta lösningarna.

 


Tjänster

Arribatec erbjuder en mångfald av tjänster, från behovsanalys, utvärdering och urval, affärsanalys, implementation och fullt ansvar för hela lösningen och förvaltning under livscykel. Tveka inte att kontakta oss för att hjälpa er med att bli mer digitala och konkurrenskraftiga genom innovativt användande av IT.

På Arribatecs hemsida kan du läsa mera om verksamheten.

Mer info

Företag: Arribatec
Orgnr: 559043-9922
Adress: Maria Sandels Gränd 6, 112 69 Stockholm
Telefon: +46 722 44 00 34

Taggad i ämnesområden

https://www.kef.se/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png