Arribatec

Arribatec är en leverantör av lösningar och tjänster. Vår ambition är att tillhandahålla de bästa lösningarna till våra kunder. Lösningarna är integrerade och stöttar våra kunder med att öka sin konkurrenskraft genom digitalisering och innovativt användande av IT.

Vi integrerar “best-of-breed” applikationer, egna produkter och applikationer med ekonomi- och andra verksamhetssystem  för att skapa de mest effektiva och digitaliserade affärsprocesserna som stödjer våra kunders tillväxt och verksamhet.


Vårt team av konsulter har bland annat en omfattande erfarenhet av att implementera integrerade lösningar hos stora företag och organisationer i olika branscher. Vår kärnkompetens är Unit4 Business World ON! (Agresso)


Koncernen  har idag verksamhet i Stockholm, Göteborg, Oslo, Köpenhamn, Polen, Tyskland och Spanien. Vi har en stark tillväxtplan med målet för ytterligare etableringar på den europeiska marknaden och i nära framtid.

 

Lösningar

Arribatec erbjuder ett urval av applikationer som tillför våra kunder mervärde. Vi har avtal med våra partnerlösningar som vi jobbar med idag. Valet av lösningar och partners är gjort baserat på dess unika förmåga att leverera kostnadseffektivitet med mera. I tillägg, vår mission är att våra kunders behov, utmaningar och existerande systemlandskap skall vara grunden för att identifiera de rätta lösningarna.

 


Tjänster

Arribatec erbjuder en mångfald av tjänster, från behovsanalys, utvärdering och urval, affärsanalys, implementation och fullt ansvar för hela lösningen och förvaltning under livscykel. Tveka inte att kontakta oss för att hjälpa er med att bli mer digitala och konkurrenskraftiga genom innovativt användande av IT.

På Arribatecs hemsida kan du läsa mera om verksamheten.

Mer info

Företag: Arribatec
Orgnr: 559043-9922
Adress: Fredsgatan 1, 411 07 Göteborg
Telefon: +46 722 44 00 34

Taggad i ämnesområden

https://www.kef.se/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png