Benify

 

 

Vilka är Benify?
Benify hjälper arbetsgivare inom såväl privat som offentlig sektor att få bukt med de största utmaningarna idag: ökade sjukskrivningar, privatekonomisk oro samt att lyckas rekrytera och behålla rätt kompetens. Våra redskap är mångårig erfarenhet, gedigen expertis och världens mest skräddarsydda medarbetarportal – som har en miljon användare bara i Sverige och även finns som app. Resultatet är nöjdare, friskare och mer engagerade medarbetare som stannar kvar längre och blir goda ambassadörer för arbetsgivarvarumärket.

 

Vad vi erbjuder:

 • Förmåner & ersättning
  Visa hur mycket du uppskattar dina medarbetare genom att synliggöra hela din investering – inte bara lönen. Motivera dem ännu mer med attraktiva förmåner som kan beställas direkt i portalen.
 • Riktad kommunikation
  Med mejl, portalmeddelanden eller pushnotiser i appen når du alltid fram med rätt budskap till rätt person – oavsett om dina medarbetare jobbar på kontor, på språng eller helt datorfritt.
 • Automatisering & digitalisering
  Genom att automatisera och digitalisera din personaladministration – från onboarding och enkäter till bokningar och förmåner – frigör du tid och resurser till det strategiska HR-arbetet.
 • Insikter & expertis
  Vår portal har mer än en miljon användare. Vi vet vad som efterfrågas av olika grupper, och vi delar med oss av våra kunskaper genom seminarier, webbinarier, rapporter och expertstöd.

 

Benify-portalen: en god investering
Att implementera en medarbetarportal från Benify betalar sig inom sex månader. Läs mer på www.benify.se

Mer info

Företag: Benify
Orgnr: 556595-0317
Adress: Banérgatan 16 115 23 Stockholm
Telefon: 08 - 21 02 00

Taggad i ämnesområden

https://www.kef.se/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png