Kvalitetsmässan

Kursarrangör:
Kursform:

Om Kvalitetsmässan

DEN SJÄLVKLARA MÖTESPLATSEN FÖR OFFENTLIG SEKTOR

Kvalitetsmässan är den självklara mötesplatsen för alla som arbetar med att utveckla offentlig sektor. Här kan du under tre dagar samla erfarenheter och inspiration för att göra din egen organisation ännu bättre och smartare.

Sedan 1989 har Kvalitetsmässan stimulerat utvecklingen av Sveriges offentliga verksamheter i riktning mot ökad kvalitet och effektivitet. Konferensprogrammet med runt 150 seminarier är navet i evenemanget och bjuder på viktig fortbildning för dig som arbetar inom kommunal, regional eller statlig verksamhet. Det är också en arena för aktuell debatt inom samhälle, ekonomi och politik.

Kvalitetsmässans fem nationella utmärkelser bidrar till att programmet innehåller en uppsjö av goda idéer och exempel på framgångsrik verksamhetsutveckling. Utmärkelserna fungerar som en utvecklingskatalysator för kommuner, regioner och statliga myndigheter som ligger i framkant och som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Ute på mässgolvet kan du mingla med alla de företag och organisationer som ställer ut på mässan, men också ta del av ett digert program av öppna seminarier och scenaktiviteter.

Kvalitetsmässan arrangeras den 7–9 mars 2022 på Svenska Mässan i Göteborg.

Mer information

Kvalitetsmässan
Orgnr: 
Adress: 412 94 Göteborg
Telefon: 031 708 80 60
Taggad i ämnesområden

Mail: info@kvalitetsmassan.se

Konferensen: Klicka här

För utställare: Klicka här

Utmärkelserna: Klicka här

 

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram