Kvalitetsmässan

 

Om Kvalitetsmässan

Sedan starten 1989 har Kvalitetsmässan vuxit i omfattning och blivit den stora mötesplatsen för offentliga sektor. Kvalitetsmässan 2015 lockade som vanligt ett stort antal personer till Svenska Mässans lokaler i Göteborg, 4 400 konferensdeltagare och totalt 7 500 besökare. Dessutom fanns 144 utställare på plats. Mässan bjöds som vanligt en blandning av yrkesmässig vardagsnytta, tankeställare och underhållning. Kvalitetsmässan är Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

Nästa arrangemang är den 14-16 november 2017 på Svenska Mässan i Göteborg.

Kvalitetsmässan är Europas ledande konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. När Kvalitetsmässan arrangerades den 3–5 november 2015 på Svenska Mässan i Göteborg medverkade fler toppolitiker än någonsin. Kvalitetsmässan var som vanligt den stora mötesplatsen för alla som utvecklingsmänniskor som strävar efter en bättre offentlig service och ett bättre samhälle. 4 400 personer kom för att delta i seminarierna i konferensprogrammet.

Här finns allt för dig som leder och utvecklar offentliga verksamheter och företag. Goda exempel, erfarenheter och nytänkande. Du som deltagare ska möta den allra främsta fronten i verksamhetsutveckling. På Sveriges största mötesplats för beslutsfattare i kommun, landsting och stat träffar du kollegor under trevliga former och har några roliga dagar och kvällar.

Temat för Kvalitetsmässan 2017 är:  “Det nya Sverige”.

-Sverige är ett land i snabb omvandling – på många sätt. Den svenska välfärden förändras i takt med nya tider, nya utmaningar och nya möjligheter. Digitalisering, innovationer och nya idéer för bättre verksamheter är en förutsättning för att behålla en välfärd i världsklass.

Delarrangemang

 

PolitikerDagarna är ett ledarskapsforum för förtroendevalda. Det är ett tillfälle att utbyta erfarenheter, få inspiration och kunskap som kan stärka dig i din roll som förtroendevald. PolitikerDagarna arrangerades i samband med Kvalitetsmässan för fjärde gången och är numera en given mötesplats för förtroendevalda i landets kommuner, landsting och regioner.

Arrangörer är SKL och Kvalitetsmässan, i samråd med Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna, Miljöpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Läs mera….

Mer info

Företag: Kvalitetsmässan AB
Orgnr: 556980-5657
Adress: 412 94 Göteborg
Telefon: 031 708 80 60

Mail: info@kvalitetsmassan.se

Konferensanmälan: Klicka här

Information och priser: Klicka här

Hotellbeskrivning: Klicka här

Kontakt: Klicka här

 

https://www.kef.se/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png