Kvalitetsmässan

Kursarrangör:
Kursform:

Om Kvalitetsmässan

Sedan starten 1989 har Kvalitetsmässan vuxit i omfattning och blivit den stora mötesplatsen för offentliga sektor. Kvalitetsmässan 2017 lockade som vanligt ett stort antal personer till Svenska Mässans lokaler i Göteborg, 4 500 konferensdeltagare och 7 300 besökare. Dessutom fanns 150 utställare på plats och 200 öppna seminarier att välja mellan samt en TV-studio med intervjuer och kortare debatter. Mässan bjöds som vanligt en blandning av yrkesmässig vardagsnytta, tankeställare och underhållning.

Nästa arrangemang är den 16-18 november 2021 på Svenska Mässan i Göteborg.

Kvalitetsmässan är Europas ledande konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. I 30 års tid har Kvalitetsmässan presenterat de bästa förnyelseprojekten och bidragit till diskussionerna om hur de offentliga verksamheterna och det svenska samhället kan bli bättre och effektivare.

Här finns allt för dig som leder och utvecklar offentliga verksamheter och företag. Du får ta del av goda exempel, erfarenheter och det senaste inom verksamhetsutveckling.

Årets tema för ekonomer på Kvalitetsmässan är "Ekonomi, styrning och strategi".

12 seminarier som KEF ansvarar för

I KEF:s samarbete med Kvalitetsmässan ingår att KEF arrangerar 12 seminarier. Primärt kommer dessa seminarier att genomföras av KEF-partners, men även andra företag kommer att hålla i ett antal seminarier. KEF håller själva även några seminarier.

Mer information

Kvalitetsmässan
Orgnr: 
Adress: 412 94 Göteborg
Telefon: 031 708 80 60
Taggad i ämnesområden

Mail: info@kvalitetsmassan.se

Konferensen: Klicka här

För utställare: Klicka här

Utmärkelserna: Klicka här

 

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram