PwC

 

 

Om PwC

Branschexpertis

Välanlitade branschspecialister och stort internationellt nätverk

PwC:s har ett brett branschkunnande och har kunder i alla sektorer, privata som offentliga. I vårt globala nätverk med fler än 200 000 medarbetare i över 100 länder arbetar vi med de största företagen och organisationerna i världen.

Förändringstrycket på den offentliga sektorn är enormt

Globalisering, teknikutveckling och en åldrande befolkning är några av utmaningarna, och många söker ständigt efter mer ekonomiska, produktiva och effektiva sätt att leverera service.

Vi hjälper er att utveckla verksamheten, effektivisera processerna och få mer konkret nytta för pengarna.

Landsting och regioner

Bättre resultat genom effektivisering

Effektivisering och utveckling av organisationen är ett viktigt arbete och innefattar många olika delar inom verksamheten. Vi har lång erfarenhet från landstingens och regionernas verksamhetsområden och hjälper dig gärna med alla olika aspekter inom verksamhetsutveckling.

Läs mera…

Kommunal sektor

Vi inspirerar och utvecklar framtidens välfärd inom kommunal sektor!
PwC erbjuder kommuner, landsting och kommunala bolag hjälp med att utvärdera och utveckla sin verksamhet genom att tillhandahålla de främsta experterna inom kommunalverksamhet och kommunalekonomi.

Vi drivs av att skapa värde för våra kunder och svensk välfärd och det gör vi genom att kombinera vår djupa verksamhetskunskap och erfarenhet från kommunal sektor med marknadens främsta metoder för organisations- och processutveckling. Vi har gedigen erfarenhet av rådgivning, revision och utbildning som är speciellt anpassad för den kommunala sektorn – tillsammans utvecklar vi din verksamhet!

Läs mera…

PwC Academy – värdeskapande lärande och utveckling

Vi erbjuder ett omfattande utbildningsprogram inom en bla ekonomi och verksamhetsstyrning. Du kan välja att ta del av våra utbildningar på de fasta datum som finns utlagda i utbildningskatalogen alternativt så kan du ta hem utbildningen till Din egen organisation om så önskas. Vill Du veta mer om PwC:s utbildningsverksamhet kontakta C-G Folkeson, tel 0709-29 20 76, carl-gustaf.folkeson@pwc.com

Läs mera…

Kontakter

Mer info

Företag: PwC
Orgnr: 556126-4259
Adress: Torsgatan 21 (Bonnierhuset)
Telefon: 010-213 30 00

Hitta till oss – karta

Växel

Om du vill nå någon av våra medarbetare.

MyBusiness support
Om du behöver support och hjälp i vår affärsplattform MyBusiness.

Taggad i ämnesområden

https://www.kef.se/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png