Refero

Kursarrangör:
Kursform:

Välkommen till Refero

Som specialister på att identifiera och korrigera felaktigheter i kapitalflöden återför vi dolt kapital till våra kunder. Vår analys skapar möjligheter till förbättring och kvalitetssäkring av kapitalflöden och rutiner kring dessa. 

Vad vi gör

Genom djupgående analyser av verksamhetens kapitalflöden upptäcker vi risker, föreslår förbättringsåtgärder och pekar på möjligheter till ökad lönsamhet – samt återför stora summor pengar. Till sin hjälp har våra analytiker dedikerade specialister inom moms- och skattefrågor, databehandling och administration.

Hur vi gör det

Vårt arbetssätt bygger på att sätta de bästa digitala verktygen i händerna på de smartaste, mest erfarna och nyfikna analytikerna. Det är det som skiljer oss från andra och som utgör grunden för våra framgångar – nyfikna hjärnor slår alltid själlösa algoritmer.

Hur vi startade

Refero startade år 2005 med en tydlig idé. Med erfarenhet från stora internationella byråer, och deras ofta opersonliga och mekaniska arbetssätt ville vi jobba på ett svenskt vis – ärligt, personligt och i tätt samarbete med våra kunder.

Kontakt

Lars Fyhr, Vd, 070-622 65 86, lars.fyhr@refero.se

Christopher Solberg, Sälj- och marknadsansvarig, 070-622 67 56, christopher.solberg@refero.se

Mer information

Refero revision AB
Orgnr: 556676-0699
Adress: Liljeholmsvägen 16, 117 61 Stockholm
Telefon: Se kontakt ovan
Taggad i ämnesområden

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram