Refero

 

 

Välkommen till Refero

Som specialister på att identifiera och korrigera felaktigheter i kapitalflöden återför vi dolt kapital till våra kunder. Vår analys skapar möjligheter till förbättring och kvalitetssäkring av kapitalflöden och rutiner kring dessa. Analysen kan ske på antingen fakturanivå eller artikelnivå. Exempel på felaktigheter i kapitalflöden:

Moms, Skatt, Betalning till fel leverantör, Överbetalning, Dubbelfakturering, Factoring, Dubbelbetalning, Valuta, Oreglerade poster, Oegentligheter, Intressekonflikter, Frakter, Index, Avtalsrelaterade pris, rabatt, bonus, kampanjvillkor.

Refero grundades 2005, sedan dess har vi stadigt ökat vår kundkrets i takt med att fler och fler har upptäckt möjligheterna med vår tjänst. Refero är ett svenskt och helt oberoende företag som är helägt av personalen. Hos oss får du ett personligt bemötande av engagerade medarbetare med största integritet och gedigen specialistkunskap.
Ta pulsen på er process ”inköp till betalning” för ännu bättre och tryggare affärer.

 

 

 

 

 

Mer info

Företag: Refero revision AB
Orgnr: 556676-0699
Adress: Liljeholmsvägen 16, 117 61 Stockholm
Telefon: 08-22 61 50

Taggad i ämnesområden

https://www.kef.se/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png

Distansutbildningar hos KEF

Samtliga utbildningar hos oss på KEF kommer att genomföras på distans tills dess att Folkhälsomyndigheten ändrar sina restriktionerna för möten och resor. Därefter hoppas vi kunna erbjuda deltagande både på plats och via webbsändning. Läs gärna mer om hur våra distansutbildningar funkar:

Läs mer