Gratis kunskapstest för kursdeltagare!

8 april, 2021
Du som går en kurs i KEF:s certifieringsprogram erbjuds nu att göra det tillhörande kunskapstestet helt gratis. Erbjudandet är värt upp till 2 000 kr per kurs*.

KEF:s kompetensutvecklingsprogram omfattar fyra nivåer och leder till titeln certifierad kommunalekonom. Genom kunskapstestet validerar deltagaren sina kunskaper inom ett visst område.

- KEF:s mål är att stötta kommunalekonomer som yrkesgrupp och hjälpa dem att påvisa sina kunskaper. Därför känns det extra roligt att vi nu kan erbjuda gratis kunskapstest för våra kursdeltagare, säger Göran Andersson på KEF.

Erbjudandet gäller dig som gått en kurs som ingår i KEF:s certifieringsprogram, från och med våren 2021 och tillsvidare, vid nästa tillfälle som kunskapstestet ges. Erbjudandet gäller ett kunskapstest per person. Här ser du aktuella tider för våra kommande kunskapstest.

- Ett tips är att passa på att anmäla sig till kunskapstestet i samband med din kursanmälan, så är det enklare att komma ihåg, tipsar Göran.

Så funkar det

När du bokar en kurs som ingår i KEF:s certifieringsprogram finns möjlighet att samtidigt boka nästkommande kunskapstest inom samma område.
För att boka ett kunskapstest i samband med din kursbokning gör du så här: Klicka på "Boka kunskapstest", följ länken till sidan för aktuellt kunskapstest. Välj knappen "Anmälan kursdeltagare".
I bokningsformuläret väljer du under "Prisalternativ" anger du "Har gått kursen - Gratis kunskapstest".

Kunskapstest går även att boka i ett senare skede, då hittar du alla kunskapstest under vårt ordinarie kursutbud: kef.se/certifiering/kunskapstester/ här på hemsidan.

Fler fördelar

Förutom att du nu får gratis kunskapstest så kan du få lägre kursavgift om du är medlem och ofta ger vi boka-tidigt rabatt. Ta tillvara möjligheterna att få alla rabatter! Är du redan inte medlem så gå med i föreningen idag via länken kef.se/medlemsskap. Välkommen till oss på KEF!

* För kursen ”Intern redovsining och kalkyrering,” ingår ett kunskapstest för vardera område, dvs. både intern redovisning och kalkylering. Du som har gått denna kurs erbjuds att genomföra båda kunskapstest utan kostnad. Priset 2 000 kr avser två kunskapstest om du inte är medlem i KEF.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram