Hur ser framtidens ekonomroll ut? – Resultatet presenteras på föreningsmötet och seminariedagen den 16 augusti.

25 maj, 2016

Med över 1000 svarande på enkäten om Framtidens ekonomroll och två intressanta rundabordssamtal med inbjudna gäster har vi kunnat utläsa trender och tendenser om vad ekonomerna själva tror att framtidens ekonomroll kommer att utvecklas till.

Är du nyfiken på din framtid och vill du ta del av resultatet? Missa inte Föreningsmötet och seminariedagen i Malmö den 16 augusti i samband med Kommek den 17–18 augusti då vi presenterar resultaten! Läs mer och anmäl dig här! Vill du diskutera resultatet eller enkäten med oss är du välkommen till monter C10 på KOMMEK.

Bakgrund

KEF kommer att under 2016 arbeta med projektet Framtidens ekonomroll. Vi vill dels ta reda på hur kommunalekonomerna själv tror att deras roll kan komma att utvecklas i framtiden och dels utifrån de trender och tendenser vi ser idag. (teknologiutveckling, konsumenter blir producenter med flera). Syftet med projektet är alltså att ge en riktning på vart kommunalekonomernas roll är på väg. Framtidsperspektivet som vi avser är en period om 5–10 år. Utgångspunkten är inte enbart den egna organisationen utan hur kommunalekonomen själv tror att det kommer att se ut i Sverige som helhet i framtiden.

 

Specialinbjudna gäster för rundaborssamtal i Stockholm den 11 maj och projektansvariga från KEF, Roland Svensson och Ola Eriksson. 

Roland Svensson antecknar reflektioner angående framtidens ekonomroll. 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram