E-kurser

 


E-kurser i Excel och Office-paketet

I samarbete med vår KEF-partner Infocell kan vi ge dig tillgång till e-kurser på Excel och Office-paketet. Naturligtvis har du som KEF-medlem rabatt på alla kurserna jämfört med de listpriser som annars gäller.  Här nedan kan du läsa om och beställa det kurspaket du är intresserad av. Alla e-kurser har en giltighetstid på 12 månader från det att du får tillgång till kursen/kurserna.


Information med anledning av Coronaviruset (Covid-19)

Vi ger dig 50% längre tid (18 månader) och upp till 80% rabatt på vårt listpris på e-learning Excel och Office (Gäller Kommunpaketet, se info nedan)! Detta erbjudande gäller till 2020-06-30.


Det ultimata kurspaketet. Här har du tillgång till ALLA våra e-kurser. Med videofilmer, digital kurslitteratur, nedladdningsbara övningsfiler och frågetester har du en utbildning som slår det mesta!

Innehåller e-kurser i Powerpoint, Outlook, Word, Power Pivot, Excel Avancerad, Excel Pivottabeller, Excel fördjupning, Excel Grund/självlärda, VBA o Makron, Onenote, Skype, Office 365 online, Power BI, Power Query, Windows 10, Microsoft Teams

 

Ordinarie pris: 3.995 kr

KEF-medlem: 3.200 kr

Kommunpaket: 800-1.250 kr (Pris beroende av hur många som beställer Guldpaketet). 350 kr tillkommer för icke medlemmar. Minimum debiteras 10 personer. Beställning av Kommunpaket Guld mailas till kella.norlander@kef.se.


Hundratals kursavsnitt i programmen du använder dagligen; Excel, Outlook, Word, OneNote, PowerPoint, Skype samt många andra program i Office 365. Med videofilmer, digital kurslitteratur, nedladdningsbara övningsfiler och frågetester har du en utbildning som slår det mesta!

 

 

Ordinarie pris: 2.995 kr

KEF-medlem: 2.400 kr

Kommunpaket: 600-1.000 kr (Pris beroende av hur många som beställer Officepaketet). 350 kr tillkommer för icke medlemmar. Minimum debiteras 10 personer. Beställning av Kommunpaket Office mailas till kella.norlander@kef.se.


Bli företagets Excelexpert! Med detta paket får ditt Excelbehov mättat oavsett på vilken nivå du startar från. Detta är vår populäraste produkt som gör dig till en verklig Excelexpert. Fyra olika Excelkurser ingår i Excelpaketet.

Innehåller Excel Avancerad, Excel Pivottabeller, Excel Fördjupning, Excel Grund/självlärda.

 

Ordinarie pris: 1.995 kr

KEF-medlem: 1.600 kr

Kommunpaket: 400-700 kr (Pris beroende av hur många som beställer Excelpaketet). 350 kr tillkommer för icke medlemmar. Minimum debiteras 10 personer. Beställning av Kommunpaket Excel mailas till kella.norlander@kef.se.


En unik och omfattande kurs i de så kallade Power-verktygen; Power Query, Power Pivot och Power BI. Automatisera dina arbetsflöden i Excel och Power BI med transformeringar via Power Query. Bygg stabila datamodeller i Excel med Power Pivot för att sedan analysera med pivottabeller, pivotdiagram och knappsatser i Excel. I Power BI kan du kombinera kraften med Power Query och Power Pivot samtidigt som du har helt nya möjligheter till visualisering och distribution av rapporter och dashboards.

 

Ordinarie pris: 2.495 kr

KEF-medlem: 2.000 kr

Kommunpaket: 500-800 kr (Pris beroende av hur många som beställer Excelpaketet). 350 kr tillkommer för icke medlemmar. Minimum debiteras 10 personer. Beställning av Kommunpaket Power mailas till kella.norlander@kef.se.


Prova på vår e-Learning helt kostnadsfritt! I gratiskurs får du en känsla för hur tjänsten fungerar. Gratiskursen innehåller några kursavsnitt från alla våra e-kurser. Trots att gratiskursen har ca 4 h speltid + digital kurslitteratur, är detta bara är en liten del av det totala innehållet i kurserna.


Paketpris – Kommunpaket

Alla de kurser vi erbjuder som e-kurser kan du även beställa som Kommunpaket. Det innebär att du gör en beställning av respektive paket för en grupp personer och kan på det sättet få upp till 80% av de priser som gäller vid enstaka beställningar. De paket vi har är följande och kan beställas under respektive paket nedan. Prisvariationerna inom respektive paket beror på hur många medlemmar respektive icke medlemmar som ingår i den beställning du gör. Minimum är beställning för 10 personer/paket.;

  • Guldpaketet: Alla kurser i alla paket ingår. Pris från 800 – 1250 kr/person/12 månader beroende på hur många personer som beställningen avser.
  • Officepaketet: Se innehåll nedan. Pris från 600 – 1000 kr/person/12 månader.
  • Excelpaketet: Se innehåll nedan. Pris från 400 – 700 kr/person/12 månader.
  • Powerpaketet: Se innehåll nedan. Pris från 500 – 800 kr/person/12 månader.
  • Office 365 online: Se innehåll nedan. Pris från 300 – 600 kr/person/12 månader.

För icke medlemmar tillkommer 350 kr som motsvarar medlemsavgift för ett år.

Beställning och mer information

För att få exakt pris efter just din organisations behov, vänligen kontakta Kella Norlander,  på kella.norlander@kef.se eller på telefon 070-233 54 80.