E-kurser

 

Under våren 2019 påbörjade vi arbetet med att kunna erbjuda våra medlemmar KEF:s egenproducerade e-kurser inom området kommunal ekonomi. Den första kursen vi kommer att publicera är Ändrad redovisningsprincip som behandlar Rådet för kommunal redovisnings Rekommendation R12 – Byte av redovisningsprincip, rättelse av fel eller ändring av uppskattningar och värderingar. 

 

Mer läsning:
KEF:s första e-kurs på gång!»

 

 

 

Portal för E-kurser

För att kunna erbjuda en lätthanterlig och smidig upplevelse i samband med en e-kurs, har vi samlat alla dessa kursen under en egen hemsida som lanseras i slutet sommaren. Du hittar plattformen på adressen: ekurser.kef.se. På sidan kommer du kunna beställa en
e-kurs, logga in och genomföra e-kursen helt i din egen takt.

 

Vad är e-kurser?

Utbildningsformen e-kurser innebär datorstödd utbildning. Du sitter vid datorn och gör din utbildning när, var och hur länge du vill.  Du startar och stoppar programmet för e-kurser när du vill och du kan enkelt backa eller hoppa fram till avsnitt i utbildningen du vill ta del av. I programmen finns även inbyggda prov där du kan testa dina kunskaper.

 

E-kurser i Excel och Office-paketet

Tillsammans med vår partner Infocell kan vi ge dig tillgång till e-kurser på Excel och Office-paketet. Naturligtvis har du som KEF-medlem rabatt på alla kurserna jämfört med de listpriser som annars gäller.  Här nedan kan du läsa om och beställa den kurs du är intresserad av. Alla e-kurser har en giltighetstid på 12 månader från det att du får tillgång till kursen/kurserna.

Kursutbud

Följande kurser erbjuder vi i samarbete med vår partner Infocell. Klicka på respektive kurs för mer information.

Excel Avancerad (e-learning)

Excel Fördjupning (e-learning)

Excel Grund (e-learning)

Excel Pivottabeller (e-learning)

Excel Power Pivot (e-learning)

Excel VBA och makron (e-learning)

Gratiskurs (e-learning)

Office 365 online (e-learning)

OneNote (e-learning)

Outlook (e-learning)

Power BI (e-learning)

Power Query (e-learning)

PowerPoint (e-learning)

Word (e-learning)

 

Paketpris – Kommunpaket

Alla de kurser vi erbjuder som e-kurser kan du även beställa som Kommunpaket. Det innebär att du gör en beställning av respektive paket för en grupp personer och kan på det sättet få upp till 80% av de priser som gäller vid enstaka beställningar. De paket vi har är följande och kan beställas under respektive paket nedan. Prisvariationerna inom respektive paket beror på hur många medlemmar som ingår i den beställning du gör. Minimum är beställning för 10 personer/paket.;

  • Guldpaketet: Alla kurser i alla paket ingår. Pris från 800 – 1250 kr/person/12 månader beroende på hur många personer som beställningen avser.
  • Officepaketet: Se innehåll nedan. Pris från 600 – 1000 kr/person/12 månader.
  • Excelpaketet: Se innehåll nedan. Pris från 400 – 700 kr/person/12 månader.
  • Powerpaketet: Se innehåll nedan. Pris från 500 – 800 kr/person/12 månader.
  • Office 365 online: Se innehåll nedan. Pris från 300 – 600 kr/person/12 månader.


Beställning och mer information

För att få exakt pris efter just din organisations behov, vänligen kontakta Kella Norlander,  på kella.norlander@kef.se eller på telefon 070-233 54 80.