KEF:s medarbetare Göran är nu certifierad coach!

9 mars, 2021

KEF:s medarbetare Göran Andersson har nu blivit certifierad coach via International Coaching Federation, ICF.

- Jag är nöjd med min insats och känner mig så klart lite stolt, säger Göran Andersson. Utbildningen har inneburit mycket positiv utveckling för mig personligen och har gett mig kunskaper som jag dagligen har nytta av i mitt jobb här på KEF.

International Coaching Federation (ICF) är den ledande globala organisationen som främjar coaching som profession, genom att sätta standarder för coaching, tillhandahålla oberoende certifieringsprogram samt att bygga ett världsomspännande nätverk för utbildade coacher.

För att bli certifierad coach krävs teoretiska kunskaper i form av utbildning, mentorutvärdering, praktisk coachingerfarenhet och att klara ett examensprov. Processen har tagit nästan två år och varvats med det vanliga arbetet.

Utbildningar inom coaching

KEF kan nu erbjuda ledarskaps- och utvecklingscoaching av certifierad coach. Utöver så väl individuell- och gruppcoaching tillhandahåller vi även kursen Coachande förhållningsätt som finns i vårt ordinarie kursutbud.

- Min egen certifiering är ytterligare en kvalitetsstämpel för våra utbildningar. Det ligger helt i linje med KEF:s eget certfieringsprogram för kommunalekonomer, säger Göran Andersson.

Göran har jobbat som chef och ledare i många år. Förutom att vara certifierad coach kan Göran även titulera sig diplomerad ledarskapscoach. Söker du ett bollplank eller någon som kan hjälpa dig att nå din potential och mål så är coaching ett bra stöd. Vill du ta del av hans erfarenhet så hör av dig till oss på KEF eller till Göran direkt; goran.andersson@kef.se.

Aktuella tillfällen

Sista chansen att anmäla

13 aug, 2021: Föreningsmöte 2021

13 aug, 2021: KEF-dagen

15 aug, 2021: Utveckla mätsystem för verksamhetens processer

18 aug, 2021: Skapa uthålligt fungerande processer

20 aug, 2021: Att skriva och tala ekonomi

Sök innehåll

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram