Kommunal Ekonomi nu även som e-tidning!

Kategorier: Aktuellt och Nyheter.

Tidningen Kommunal Ekonomi finns nu som e-tidning. För en ökad läsupplevelse och förbättrad tillgänglighet. Du får tillgång till alla nummer av tidningen från 2009 och framåt. Det är lätt att söka bland gamla artiklar, du kan justera textens storlek och får artiklar i ett läsläge i stället för som en pdf vilket även gör att det är smidigt att läsa tidningen i mobilen. Dessutom är det miljövänligt!

 

I filmklippet kan du kika på hur några av funktionerna för förbättrad läsupplevelse funkar.

Alla medlemmar och prenumeranter erbjuds e-tidningen som ett gratis komplement till den tryckta tidningen, som kommer ges ut precis som vanligt.

 

Så funkar det

Du tar del av e-tidningen antingen via webben på adressen e-tidning.kef.se eller genom att ladda ner appen som heter ”KEF” i AppStore eller Google Play.

För att komma åt Kommunal Ekonomi som e-tidning på webben, behöver man skapa ett konto med hjälp av sin e-postadress. Observera att du måste ange samma e-postadress som finns registrerat för ditt medlemsskap hos oss på KEF.

Skapa konto

För att komma åt e-tidningen, både i appen och på webben, behöver man först skapa ett konto. Detta görs enligt följande:

1) Gå in på adressen: e-tidning.kef.se 
2) Välj “Skapa konto”
3) Ange din e-postadress och valfritt lösenord
4) Ett bekräftelsemejl skickas till den mejl som angivits, för att aktivera kontot


Klart!
Nu kan du ladda ner appen “KEF” och därefter logga in eller välja att logga in på webben i stället via: e-tidning.kef.se, för att ta del av nya och gamla nummer av tidningen.

Trevlig läsning!

 

 

Frågor?

Har du frågor om hur du kommer åt e-tidningen är du välkommen att höra av dig till oss på KEF: medlem@kef.se eller direkt till Johanna Lundgren, tel. 0720-60 50 22.