E-Learning i Excel och Office

Kurserna genomförs av Infocell i samarbete med KEF. Medlemsrabatt till medlemmar i KEF.

 

 

Hundratals kursavsnitt med utbildningsfilmer och nedladdningsbara Officefiler väntar på dig. Du har också tillgång till digital kurslitteratur som ett komplement till videofilmerna. Det finns också möjlighet att testa dina kunskaper med frågetester. Plattformen är 100% mobilanpassad med marknadens bästa videospelare. Du har hela tiden överblick över dina framsteg och kan skicka frågor direkt till din kursledare via chat eller mail i plattformen. Läs mer om vad e-Learning innebär här >>

Nedan listar vi en rad e-Learningutbildningar i Excel och Office som du kan delta på, när du vill och vart du vill! Priserna som anges gäller för KEF-medlemmar.

Om du inte är medlem tillkommer 350:- i medlemsavgift som inkluderar rabatt på alla utbildningar vi erbjuder samt en helårsprenumeration på vår tidning Kommunal Ekonomi. OM du vill ha tillgång till utbildningen men inte vill bli medlem så tillkommer 425:- som då ger dig tillgång till en helårsprenumeration på vår tidning Kommunal Ekonomi.

Infocell är partner till KEF. Läs mer om vad det innebär här >>

Kursutbud:

Inga Kurstillfällen

Kursinformation

Frågor om kursen

Kella Norlander, 070-233 54 80,
kella.norlander@kef.se

Tobias Ljung , 0522 – 50 60 08,
tobias@infocell.se

Administrativa frågor

Kursarrangör

KEF

Kursform

Bekräftelse

Du kommer att få en länk med inloggningsuppgifter via e-post senast 24 h efter genomförd beställning. Alla e-Learningkurser har en giltighetstid på 12 månader från det att du får tillgång till kursen/kurserna.

http://kef.hosterspace.com/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png