E-kurser, Excel och Office

Arrangör:
Form:

Med våra e-kurser kan du ge alla medarbetare just den utbildning som var och en behöver i Officepaketet. Pedagogiska videofilmer och digital kurslitteratur ger två alternativ till inlärning och problemlösning. Kurserna erbjuder vi er i samarbete med vår KEF-partner Infocell.

Om ni är flera personer i er organisation som är intresserade av ett paket bör ni göra en gemensam beställning av ett sk “Kommunpaket”. Då finns möjligheten att ta del av upp till 80% rabatt på de priser som gäller för enskilda beställningar.

Titta gärna på videofilmen som finns längst ner på sidan.

Det ultimata kurspaketet. Här har du tillgång till ALLA e-kurser avseende Office och Excel. Med videofilmer, digital kurslitteratur, nedladdningsbara övningsfiler och frågetester har du en utbildning som slår det mesta!
Innehåller e-kurser i Powerpoint, Outlook, Word, Power Pivot, Excel Avancerad, Excel Pivottabeller, Excel fördjupning, Excel Grund/självlärda, VBA o Makron, Onenote, Skype, Office 365 online, Power BI, Power Query, Windows 10, Microsoft Teams

KEF-medlem: 3.900 kr (Ordinarie pris: 4.995 kr)

Ja, jag beställer!

Kommunpaket GULD

Om du beställer ett Kommunpaket GULD varierar priset mellan 800 – 1.300 kr/person. Priset varierar beroende av hur många personer som ingår i beställningen. Vi debiterar minimum ett pris motsvarande för 10 personer. Ni kan vara färre personer i beställningen. Jämfört med beställning för enstaka personer blir det lönsamt med ett Kommunpaket när ni är flera än tre personer som beställer tillsammans.

Mer info och beställning till Johan.Skeri@kef.se.


Hundratals kursavsnitt i programmen du använder dagligen; Excel, Outlook, Word, OneNote, PowerPoint, Skype samt många andra program i Office 365. Med videofilmer, digital kurslitteratur, nedladdningsbara övningsfiler och frågetester har du en utbildning som slår det mesta! Observera dock att alla kurser som ingår i respektive specialpaket i övrigt inte ingår till 100%. Så vill du specialisera dig på t ex Excel bör du beställa Guld-paketet eller Excel-paketet.

KEF-medlem: 2.800 kr (Ordinarie pris: 3.495 kr)

Ja, jag beställer!

Kommunpaket OFFICE

Om du beställer ett Kommunpaket OFFICE varierar priset mellan 600 – 1.000 kr/person. Priset varierar beroende av hur många personer som ingår i beställningen. Vi debiterar minimum ett pris motsvarande för 10 personer. Ni kan vara färre personer i beställningen. Jämfört med en beställning för enstaka personer blir det lönsamt med ett Kommunpaket när ni är flera än tre personer som beställer tillsammans.

Mer info och beställning till Johan.Skeri@kef.se.


Bli kommunens/regionens Excelexpert!

Med detta paket får du ditt Excelbehov mättat oavsett på vilken nivå du startar.Med detta paket får du tillgång till Excel Grund/Självlärda, Excel Fördjupning, Excel Pivottabeller och Excel Avancerad. Gör kunskapstester, få kursintyg, öva, repetera och använd som problemlösare i ditt dagliga arbete. Få tillgång till hundratals kursavsnitt med videofilmer och text-/bilddokumentation för olika nivåer och områden i Excel. Vi lovar dig den mest innehållsrika utbildningen du kan få i Excel!

KEF-medlem: 2.400 kr (Ordinarie pris: 2.995 kr)

Ja, jag beställer!

Kommunpaket EXCEL

Om du beställer ett Kommunpaket EXCEL varierar priset mellan 500 – 900 kr/person. Priset varierar beroende av hur många personer som ingår i beställningen. Vi debiterar minimum ett pris motsvarande för 10 personer. Ni kan vara färre personer i beställningen. Jämfört med en beställning för enstaka personer blir det lönsamt med ett Kommunpaket när ni är flera än fem personer som beställer tillsammans.

Mer info och beställning till Johan.Skeri@kef.se.


En unik och omfattande kurs i de så kallade Power-verktygen; Power Query, Power Pivot och Power BI. Automatisera dina arbetsflöden i Excel och Power BI med transformeringar via Power Query. Bygg stabila datamodeller i Excel med Power Pivot för att sedan analysera med pivottabeller, pivotdiagram och knappsatser i Excel. I Power BI kan du kombinera kraften med Power Query och Power Pivot samtidigt som du har helt nya möjligheter till visualisering och distribution av rapporter och dashboards.

KEF-medlem: 2.400 kr (Ordinarie pris: 2.995 kr)

Ja, jag beställer!

Kommunpaket Power

Om du beställer ett Kommunpaket POWER varierar priset mellan 500 – 900 kr/person. Priset varierar beroende av hur många personer som ingår i beställningen. Vi debiterar minimum ett pris motsvarande för 10 personer. Ni kan vara färre personer i beställningen. Jämfört med en beställning för enstaka personer blir det lönsamt med ett Kommunpaket när ni är flera än fyra personer som beställer tillsammans. Mer info och beställning till Johan.Skeri@kef.se.


Information

Frågor om innehåll
Administrativa frågor

Kontakta Kella Norlander, KEF, kella.norlander@kef.se, 070-233 54 80

Bekräftelse

Skickas ut direkt i samband med beställningen.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram