Gratiskurs (e-learning hos Infocell)

Kursen genomförs av Infocell i samarbete med KEF.

Prova på Infocells e-kurs helt kostnadsfritt! I gratiskursen får du en känsla för hur tjänsten fungerar. Gratiskursen innehåller några kursavsnitt från alla Infocells e-kurser. Trots att gratiskursen har ca 4 timmars speltid + digital kurslitteratur, är detta bara är en liten del av det totala innehållet i kurserna.

Om du är intresserad av att delta i några av de kurser vi erbjuder i samarbete med infocell så hittar du vårt utbud genom att klicka här.

Beställ gratiskurs

Om du efter att du tagit del av vår Gratiskurs vill beställa någon/några av våra E-kurser så kan du läsa om dem här nedan. Har du funderingar på hur du beställer Kommunpaket är du välkommen att kontakta Johan Skeri, johan.skeri@kef.se eller telefon 070-733 22 35. Beställning till enskilda personer kan du gör här nedan.


E-kurser Excel och Office

Titta även gärna igenom våra E-kurser som du hittar som du ser nedan. Dessa kurser kan beställas endera till enskilda personer eller som sk Kommunpaket som innebär att det vi ger upp emot 70% rabatt. Om du beställer Kommunpaket debiterar vi minst 10 personer. Men, det kan bli lönsamt att beställa Kommunpaket även om ni bara är 4-5 personer.

Vi har fyra olika paket du kan göra enstaka beställningar av eller som Kommunpaket, som du ser beskrivning av här;

Det ultimata kurspaketet. Här har du tillgång till ALLA e-kurser avseende Office och Excel. Med videofilmer, digital kurslitteratur, nedladdningsbara övningsfiler och frågetester har du en utbildning som slår det mesta!
Innehåller e-kurser i Powerpoint, Outlook, Word, Power Pivot, Excel Avancerad, Excel Pivottabeller, Excel fördjupning, Excel Grund/självlärda, VBA o Makron, Onenote, Skype, Office 365 online, Power BI, Power Query, Windows 10, Microsoft Teams

KEF-medlem: 3.900 kr (Ordinarie pris: 4.995 kr) Ja, jag beställer!


Kommunpaket GULD

Om du beställer ett Kommunpaket GULD varierar priset mellan 800 – 1.300 kr/person. Priset varierar beroende av hur många personer som ingår i beställningen. Vi debiterar minimum ett pris motsvarande för 10 personer. Ni kan vara färre personer i beställningen. Jämfört med beställning för enstaka personer blir det lönsamt med ett Kommunpaket när ni är flera än tre personer som beställer tillsammans.

Mer info och beställning till Johan Skerijohan.skeri@kef.se eller telefon 070-733 22 35.


Hundratals kursavsnitt i programmen du använder dagligen; Excel, Outlook, Word, OneNote, PowerPoint, Skype samt många andra program i Office 365. Med videofilmer, digital kurslitteratur, nedladdningsbara övningsfiler och frågetester har du en utbildning som slår det mesta!

KEF-medlem: 2.800 kr (Ordinarie pris: 3.495 kr) Ja, jag beställer!


Kommunpaket OFFICE

Om du beställer ett Kommunpaket OFFICE varierar priset mellan 600 – 1.000 kr/person. Priset varierar beroende av hur många personer som ingår i beställningen. Vi debiterar minimum ett pris motsvarande för 10 personer. Ni kan vara färre personer i beställningen. Jämfört med en beställning för enstaka personer blir det lönsamt med ett Kommunpaket när ni är flera än tre personer som beställer tillsammans.

Mer info och beställning till Johan Skerijohan.skeri@kef.se eller telefon 070-733 22 35.


Bli kommunens/regionens Excelexpert!

Med detta paket får du ditt Excelbehov mättat oavsett på vilken nivå du startar.Med detta paket får du tillgång till Excel Grund/Självlärda, Excel Fördjupning, Excel Pivottabeller och Excel Avancerad. Gör kunskapstester, få kursintyg, öva, repetera och använd som problemlösare i ditt dagliga arbete. Få tillgång till hundratals kursavsnitt med videofilmer och text-/bilddokumentation för olika nivåer och områden i Excel. Vi lovar dig den mest innehållsrika utbildningen du kan få i Excel!

KEF-medlem: 1.600 kr (Ordinarie pris: 1.995 kr) Ja, jag beställer!


Kommunpaket EXCEL

Om du beställer ett Kommunpaket EXCEL varierar priset mellan 500 – 900 kr/person. Priset varierar beroende av hur många personer som ingår i beställningen. Vi debiterar minimum ett pris motsvarande för 10 personer. Ni kan vara färre personer i beställningen. Jämfört med en beställning för enstaka personer blir det lönsamt med ett Kommunpaket när ni är flera än fem personer som beställer tillsammans.

Mer info och beställning till Johan Skerijohan.skeri@kef.se eller telefon 070-733 22 35.


En unik och omfattande kurs i de så kallade Power-verktygen; Power Query, Power Pivot och Power BI. Automatisera dina arbetsflöden i Excel och Power BI med transformeringar via Power Query. Bygg stabila datamodeller i Excel med Power Pivot för att sedan analysera med pivottabeller, pivotdiagram och knappsatser i Excel. I Power BI kan du kombinera kraften med Power Query och Power Pivot samtidigt som du har helt nya möjligheter till visualisering och distribution av rapporter och dashboards.

KEF-medlem: 2 000 kr (Ordinarie pris: 2.495 kr) Ja, jag beställer!


Kommunpaket POWER

Om du beställer ett Kommunpaket POWER varierar priset mellan 500 – 900 kr/person. Priset varierar beroende av hur många personer som ingår i beställningen. Vi debiterar minimum ett pris motsvarande för 10 personer. Ni kan vara färre personer i beställningen. Jämfört med en beställning för enstaka personer blir det lönsamt med ett Kommunpaket när ni är flera än fyra personer som beställer tillsammans.

Mer info och beställning till Johan Skerijohan.skeri@kef.se eller telefon 070-733 22 35.

Information

Frågor om innehåll
Administrativa frågor

Johan Skerijohan.skeri@kef.se eller telefon 070-733 22 35.

Bekräftelse

Bekräftelse skickas via mejl.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram