Stratsys live: Digitaliseringen är här på riktigt. Frågan är om du är redo?

Digitaliseringen är här på riktigt. Frågan är om du är redo? GET THINGS DONE är temat för Stratsys LIVE. Anmäl dig nu för att inte missa Stratsys LIVE, direkt från vår studio i Stockholm!

När: 23 mars kl 09.00 - 12.00

Varför ska du vara med på Stratsys LIVE?

För att ta ditt stratsysanvändade till nya nivåer eller vill veta mer om Stratsys produkter - såklart! En förmiddag fylld med trendspaningar, intervjuer med kunder, exempel på best practice och massa annat! Allt livesänt från vår studio i Stockholm - det blir så kul!

Ja, jag vill anmäla mig!

Programpunkter

09:00-09:253,2,1, LIVE!
Anna Dyhre och hennes sidekick Anna Modin guidar oss genom dagens program som bjuder på intressanta diskussioner, trendspaningar, kunskap och best practice. Du får dessutom ta del av rykande färska nyheter från plattformen!

09:30-09:50Get things done!
TALARE: Erika Gräns, Charlotte Landström Tydlig struktur - en förutsättning för agil styrning. Vi diskuterar varför långa målkedjor skapar omotiverade medarbetare och varför målkedjor är bra i teorin men svårare i praktiken.  Förutom att leda team och organisationer, så leder vi även oss själva. Ta del av exempel på hur du skapar rätt förutsättningar för självledarskap och ledning av team. Vi kommer även in på hur utveckling med fördel sker horisontellt i organisationen, genom rätt kompetens vid rätt tillfälle.

10:00-10:25Sluta prata om kvalitet - börja skapa den
TALARE: Lisa Sohlberg, Johan Larsudd-Kåverud Med ett systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete kan man förbättra sina processer och kvalitetssäkra sin verksamhet, både utifrån medarbetarnas perspektiv och kunders behov. Stratsys digitala verktyg stödjer det arbetet men hur får man det att hända rent operativt och hur kan det se ut i praktiken? Med målet att inspirera flera, gör vi ett nedslag i våra kunders digitala jobbvardag.

10:30-10:50Risk är svårt!
TALARE: Karl Sandström Att få till ett bra och integrerat arbetsformat som minskar volymen av löpande problem och frigör tid för att fokusera på verksamheten och de risker som kräver direkt uppmärksamhet för att leverera sitt uppdrag är svårt. Svårare än den meningen. Vi diskuterar exempel på lösningar som kunder valt samt hur våra egna skalbara produkter kan lösa problemet.

11:00-11:25Framtiden är här
Ta del av senaste nytt inom plattform, produkt och våra Do-appar. Vi gör digitala besök hos några av våra kunder som bjuder på tips och erfarenheter om hur de har lyckats få både ett ökat internt engagemang och säkerhets-, och användarfunktioner i världsklass.

11:30-12:00Over & out
TALARE: Simon Gustavsson Vi tittar in i framtiden och visionen för hur plattformen ska utvecklas och visar exempel på områden och nya funktioner som ligger i fokus framåt. Simon coachar om hur man får med sig alla medarbetare på tåget för att få saker att hända i praktiken och tillsammans summerar vi förmiddagen!

Information

Frågor om innehåll
Administrativa frågor

Stratsys: 010-129 29 09
Kontakta support: Klicka här!

Bekräftelse

Skickas ut i samband med anmälan.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram