Värderingsstyrt ledarskap (e-kurs)

Arrangör:
Form:

Anna Cederqvist, kommundirektör i Vara kommun, har under ett antal år varit drivande att få till stånd ett värderingsstyrt ledarskap i kommunen. Men vad innebär detta i praktiken för kommunens tjänstemän och politiker? På vilket sätt har medborgarna nytta av detta? Följ med på Vara kommuns resa mot en värderingsstyrd kommun.

Detta är en inspelad föreläsning från KEF:s utbildning “Omvärldsseminarium för kommuner och regioner”, den 18 september 2020.

Föreläsningen är 40 minuter.

Du tar del av kursen på KEF:s e-kursplatform: ekurser.kef.se

Föreläsare

Föreläsare är Anna Cederqvist, arbetar som kommundirektör i Vara kommun, utsågs till Årets kommunalekonom 2015, har lång erfarenhet med arbete i offentlig sektor och offentlig ekonomi, författare till ”Kommunens ekonomi – så funkar det” och ”Kommunen – så funkar den”.

Pris

Medlem i KEF: 300 kronor exkl.moms.
Icke medlem: 400 kronor exkl. moms.

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

Beställ kurs

Du får tillgång till kursen inom 1–3 arbetsdagar från beställningsdatum och har tillgång till kursen 12 månader från beställningsdatum.

Beställ e-kursen

Information

Frågor om innehåll
Administrativa frågor

Faktureringsfrågor:
Anne-Marie Westin,
0720-60 50 10, medlem@kef.se

Bekräftelse

Du får tillgång till kursen inom 1–2 arbetsdagar från beställningsdatum och har tillgång till kursen 12 månader från beställningsdatum.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram