Så kan en effektiv budget- och prognosprocess ge bättre koll på kommunens framtid

Ett planeringsarbete som inkludera möjligheten att arbeta med olika prognoser har väl aldrig känts viktigare, både i kommuner och i andra typer av verksamheter. Det gångna året har visat hur snabbt förutsättningar kan förändras. För ekonomistyrningen innebär det större krav på att processer kring budget- och prognosarbetet är effektiva, följsamma och gärna drivarbaserade. Dessutom bör systemverktygen bygga på automatiserade flöden och stora möjligheter till samarbete.

I det här webinaret får du möjlighet att titta in i Hypergens applikation för budget och prognos. Du får förståelse varför Hypergene underlättar arbetet för såväl controllers på central nivå som chefer i verksamheten.

Hypergenes applikation är utvecklad från våra kunders högt ställda krav att snabbt och smidigt kunna få ett stöd på plats som effektiviserar budget- och prognosarbetet. 

Applikationen innehåller många färdiga funktioner som tex: 

  • Kontobaserad inmatning 
  • Anslagsfördelning 
  • Personalplanering 
  • Drivarbaserad inmatning / resursfördelning 
  • Anläggnings/investeringsbudget

Produkten ger stöd för olika planeringsmodeller samtidigt som den lätt kan anpassas efter ytterligare behov som t.ex. drivarbaserad budget, personalbudgetering med mera. 

Under webinaret visar vi också hur du med Hypergene kan få ett effektivt arbetssätt där prognoser utgör en viktig del i ekonomistyrningen. 

Talare

Jonas Leisvik, Affärsutvecklare & produktexpert, Hypergene

Tid och plats

9 september kl 08.30 - 09.15
Vid din dator – vi använder Zoom

Webinaret är kostnadsfritt.

Välkommen!

Anmäl mig

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram