Kunskapstest: Coachande förhållningssätt – 10 december 2020 kl 09.00

Datum/Tid
Datum: 10 dec, 2020
Tid: 09:00 - 10:00


Kunskapstest: Coachande förhållningssätt (pdf)

 

Kunskapstest består av fritext- och flervalsfrågor. För godkänt krävs cirka 80% av maxpoäng. Kunskapstestet görs på tid. Tiden är disponerad utifrån att om den som gör testet har rätt kunskaper inom området, så kommer den vara tillräcklig. Efter testet kommer rättning att ske och besked om resultat kommer att sändas per mail senast 14 dagar efter kunskapstestet.

Kunskapstest kräver tidigare deltagande på kursen Coachande förhållningssätt. Mer information om detta finns på under certifiering.

 

Praktisk information

Innan kunskapstestet ska ske första gången måste en programvara för studenter laddas från Digiexam.se och installeras. Detta bör göras cirka 14 dagar innan första kunskapstest görs. Inga administratörsrättigheter ska normalt behövas på datorn. Är du medlem så kommer ditt medlemsnummer hos KEF vara din studentkod. I samband med bekräftelse skickas ut kommer du att se ditt medlemsnummer eller en alternativ kod om du inte är medlem.

 

I god tid innan kommer ett testprov skickas ut för att kontrollera att allt fungerar. Görs inte testprovet vid första kunskapstesttillfället, så friskriver sig KEF för eventuella tekniska fel vid kunskapstest.

Pris

  Kunskapstest Omtest
Medlem 500:- 500:-
Icke medlem 1000:- 1000:-

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

 

Arrangör

KEF

Sista anmälningsdag

16 nov, 2020

Anmälan

Ett kurstillfälle i kursen

Kunskapstest: Coachande förhållningssätt – 10 december 2020 kl 09.00

Aktuella kurser

Senaste Nyheterna

Sök innehåll

https://www.kef.se/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png

Distansutbildningar hos KEF

Samtliga utbildningar hos oss på KEF kommer att genomföras på distans tills dess att Folkhälsomyndigheten ändrar sina restriktionerna för möten och resor. Därefter hoppas vi kunna erbjuda deltagande både på plats och via webbsändning. Läs gärna mer om hur våra distansutbildningar funkar:

Läs mer