Coachande förhållningssätt

Form: KEF
Mer information: Coachande förhållningssätt 

Datum & Tid

Datum: 17 maj, 2022 - 18 maj, 2022 Tid: 08:30 - 16:30

Plats: Distansutbildning, Distansutbildning

- Utveckla dig själv och verksamheten!

Hur kan jag bli bättre på att utveckla mig själv och min omgivning? Vi har nöjet att erbjuda dig en unik och anpassad utbildning i coachande förhållningssätt. Du får en bättre förståelse för det coachande förhållningssättet och de viktigaste verktygen för en effektiv kommunikation.

 

Innehåll

Program – Coachande förhållningssätt för ekonomer (pdf)

Kursen är en praktisk inriktad kurs där korta teoretiska pass varvas med praktisk träning i mindre grupper. Många får en personlig utveckling av sitt förhållningssätt både på arbetet, men också privat.

Kursen ingår i ”Av KEF certifierad kommunalekonom”. För att få tillgodoräkna sig kursen i certifieringsprogrammet på C-nivå ”Metoder och kommunikation” så examineras kursen genom ett kunskapstest. Även om du inte gått kurser på nivåerna innan, så får du tillgodoräkna dig kursen i certifieringsprogrammet om du gör och klarar kunskapstest som tillhör kursen.

 

Du lär dig följande:

  • Grunderna i coachande förhållningssätt och vad det betyder i min roll
  • Genomgång och praktisk träning
    – Aktivt lyssnande som grund för utveckling och dialog
    – Samtalsteknik i form av kraftfulla frågor
  • Dialog kring hur jag kan använda det här i min roll på hemmaplan.
  • Genom träning i grupper kommer du vara med medveten om vad du kommer att behöva göra efter kursen.

 

För vem passar kursen?

Kursen vänder sig till dig som har till uppgift att vägleda och som förväntas kommunicera och involvera övriga i organisationen. Du är exempelvis ekonom/controller eller fungerar som chef eller ledare.

 

Föreläsare

Göran Andersson är utbildningsledare inom KEF. Han har mer än 25 års erfarenhet av kommunala verksamhet. Göran har långa erfarenhet som ledare på inom olika nivåer i en kommun såsom ekonomichef samt förvaltningschef. Göran är ICF-certifierad coach och har stort intresse för ledarskapsfrågor.

Information

Sista anmälningsdag
9 maj, 2022
Pris

Medlem: 5 600 kr
Icke-medlem: 6 600 kr

Boka senast 17 mars och få 700 kr i rabatt!

 

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

Anmälan är bindande. Om Du får förhinder, överlåt din plats till en kollega i stället! Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda deltagare.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram