Coachande ledarskap

Form: KEF
Mer information: Coachande ledarskap 

Datum & Tid

Datum: 2 dec, 2020 Tid: 09:00 - 16:00

Plats: Distansutbildning, Distansutbildning

 

Frigör dyrbar tid för dig själv! Lär dig coachande ledarskap!

 

Kursen omfattar två kursdagar: 2 & 17 december 2020. 

Synen på att ledaren är superhjälten är föråldrad. Du behöver inte vara den som vet allt och som kan bäst. Den coachande ledaren lyssnar in medarbetarna och deras förslag. Rätt använt dyker nya lösningar upp och medarbetarna känner sig mer uppskattade och kompetenta och börjar ta större ansvar. Det frigör din tid och får organisationen att fungera mer effektivt. Coachande samtal förebygger risken att hamna i utbrändhet.

 

Välkommen på två dagar (1+1 dag) med temat coachande ledarskap. Tillsammans med coachen och ledarskapsentreprenören Britt Lundberg, Gaia Leadership samt coachen och utbildningsledaren Göran Anderson, KEF får du träna dig i att utvecklas som coachande ledare. Genom kortare föreläsningar, samtal, delade erfarenheter och övningar får du verktyg för att lyckas som coachande ledare.

 

Kursinnehåll: Coachande ledarskap (pdf) 

 

Innehåll

Kursen är en praktisk inriktad kurs där korta teoretiska pass varvas med praktisk träning i mindre grupper. Vilka är vinsterna med coachande ledarskap?

 • Förbättrad prestation och ökad produktivitet
 • Medarbetarutveckling
 • Förbättrade relationer
 • Förbättrad inlärning
 • Höjd livskvalitet
 • Mer tid för ledaren
 • Fler kreativa idéer.
 • Hela potentialen kommer i användning
 • Snabbare och effektivare relationer i brådskande lägen
 • Större flexibilitet och anpassning till förändring
 • Mer motiverad personal
 • Kulturförändring

 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är ledare i kommuner eller regioner. Du kan vara ekonomichef, controllerchef, redovisningschef med eller utan direkt personalansvar. Vi vänder oss de ledare som vill utvecklas och få organisationen att utvecklas.

 

Kursledare

Britt Lundberg, är ACC certifierad coach (ICF), ledarskapscoach och ledarskapsentreprenör. Partner i Gaia Leadership i Stockholm. Hon har avlagt master i pedagogik och även läst ledarskap vid Åbo Akademi i Finland. Britt har lång, 30 års, erfarenhet både som tjänsteman och beslutsfattare inom offentlig sektor. Sedan 2017 arbetar hon på heltid med ledares och organisationers utveckling och coaching.

 

Göran Andersson utbildningsledare på KEF med 20-årig erfarenhet som ledare inom kommunal verksamhet både som ekonomichef och förvaltningschef. Dessutom är han utbildad coach (ICF).

 

Information

Sista anmälningsdag
18 nov, 2020
Anmälan
Pris

Medlem: 6 900 kr
Icke-medlem: 7 900 kr

Boka senast 2 oktober och få 1 000 kr i rabatt!

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

Anmälan är bindande. Om du får förhinder, överlåt din plats till en kollega i stället!
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda deltagare.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram