Digitaliserad kommunal verksamhetsstyrning som det borde vara

Kursform: Hypergene
Mer information om kursen: Webbinarier Hypergene 

Datum & Tid

Datum: 23 nov, 2017 Tid: 11:00 - 12:00

Webinar för dig som vill effektivisera kommunens verksamhetsstyrning. Vi visar hur vårt nya kommunerbjudande - Hypergene 17 Kommun - fungerar i praktiken.

Det kommunala Sverige påverkas av samhällsutvecklingen på många plan – samtidigt som regering och riksdag pekar på ökad digitalisering som en nyckel till effektivisering. Utmaningarna är många och det finns flera undersökningar som visar att chefer inom såväl kommunledning som förvaltningar har stora utmaningar – både i att få rätt beslutsunderlag och att hinna med sina kärnuppdrag.

Nu finns Hypergene 17 Kommun – en ny paketering av vårt erbjudande till kommuner. Med Hypergenes 17 är du snabbt igång och kan effektivisera verksamhetsstyrning. Den nya versionen innebär enklare införande och förvaltning, smartare användning samt ännu fler funktioner för planering, uppföljning och analys. Bland nyheterna märks helt nya rapporterings- och presentationsmöjligheter som avsevärt förenklar och kvalitetssäkrar sammanställning och redovisning av exempelvis siffror, målsättningar, aktiviteter och verksamhetsutveckling.

Vi visar hur Hypergene fungerar i praktiken och vilka nyttor du får av lösningen via sitt enkla och intuitiva webbgränssnitt. Vi visar dessutom konkreta exempel från några av våra över 50 kommunkunder.

Webbinaren är kostnadsfria. Innehållet är anpassad för dig som inte har så mycket tidigare erfarenheter av Hypergene. Är du redan kund rekommenderar vi dig att titta på utbudet som erbjuds via http://www.hyperuser.se/.

Kursinformation

Sista anmälningsdag
23 nov, 2017
Anmälan
Pris

Kostnadsfritt

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram