Excel för ekonomer

Datum/Tid
Datum: 21 okt, 2019 - 22 okt, 2019
Tid: 09:00 - 16:00

Ort
Kurslokal i centrala Malmö


Kursen tillhandahålls av Infocell

Är du ekonom och arbetar regelbundet i Excel? 
Då är detta kursen för dig. Lär dig genvägarna och nyttja Excels fulla funktionalitet för att effektivisera ditt arbete och få mer tid över. Timmars arbete kan i vissa fall bytas ut mot ett par snabba klick.

Du får massor med användbara tips och många aha-upplevelser under kursdagarna. Ta chansen att förbättra dina analyser och rapporter i Excel! Kursen är pedagogisk upplagd och vi kommer hela tiden att varva kursledarens exempel med egna övningar. Självklart sitter du vid en egen dator hela kursen. Alla deltagare får kursfiler (med facit) på eget USB-minne.

 

Utbildningsmål

Att kunna använda och bygga modeller med formler och funktioner effektivt och rationellt för dig själv och/eller för andra.

 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som använder Excel för olika slags ekonomiska modeller, beräkningar och rapporter. Ekonomiansvariga, controllers, ekonomichefer, redovisningskonsulter, redovisningschefer, revisorer och ekonomiassistenter.

 

Förkunskaper

Kunskaper motsvarande Excel Grundkurs eller Excel för självlärda.

 

Nästa steg

Någon av de andra kurserna i Excel, t.ex. Pivottabeller, Avancerad Excel.

Pris

Medlem: 8 000 kr
Icke medlem: 8 990 kr

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

Arrangör

KEF & Infocell

Sista anmälningsdag

20 sep, 2019

Anmälan

Ett kurstillfälle i kursen

https://www.kef.se/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png

Distansutbildningar hos KEF

Vårens kurser hos oss på KEF kommer att genomföras som distansutbildningar.

Deltagare som är anmälda till någon av vårens kurser bli kontaktade av oss med information om hur man deltar i utbildningen på distans. Du som redan är anmäld till en kurs i vår behöver därför inte boka om dig för att delta i våra distanskurser, alla kursbokningar till och med juni 2020 flyttas automatiskt över till distansutbildningarna.

Läs mer