Krets 6: Ekonomroll i förändring och årsmöte

Datum & Tid

Datum: 11 feb, 2021 Tid: 15:00 - 16:45

Samtliga utbildningar hos oss på KEF kommer att genomföras på distans tills dess att Folkhälsomyndigheten ändrar sina restriktioner för möten och resor. Därefter hoppas vi kunna erbjuda deltagande både på plats och via webbsändning.

 

 

Innehåll

Program – Ekonomroll i förändring och årsmöte (pdf)

 

Kommunalekonomernas förening krets 6 bjuder in till digital föreläsning samt årsmöte för medlemmar i krets 6 Värmland, Närke och Västmanland.

 

Föreläsare

Pandemin har tvingat fram nya arbetssätt för oss ekonomer, vilket för många organisationer inneburit ett tekniksprång. Samtidigt pågår mycket annan utveckling av teknik, arbetssätt mm som påverkar ekonomrollen. Vart är vi på väg och är vi rustade för att leva upp till förväntningarna? Roland Svensson, Kommunalekonomernas förening ger sin syn på frågeställningarna.

 

Årsmöte

Vi håller också ett sedvanligt årsmöte för Krets 6. Handlingar distribueras senare.

 

Information

Sista anmälningsdag
4 feb, 2021
Pris

Aktiviteten riktar sig till kretsens medlemmar och är kostnadsfritt. Är du inte medlem kan du bli medlem på föreningens hemsida www.kef.se

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram