Krets 8 - Ekonomiutvecklingsdagar med årmöte

Datum & Tid

Datum: 26 mar, 2021 Tid: 08:30 - 12:00

 

Krets 8 traditionella ekonomiutvecklingsdagar är i år digitalt och på en förmiddag. Vilket möjliggör ett stort antal deltagande från hela kretsen. Det kommer att var fokus på hur du som medlem kan bli effektivare och vara del i utvecklingen på din arbetsplats.

Är du med på årsmötet kl 11.30, så är utvecklingsdagen helt kostnadsfri!

 

Innehåll

Program - Ekonomiutvecklingsdagar med årmöte(pdf)

Handlingar – Årsmöte för krets 8, 2021 (pdf) 

 

Hur kan du bli ännu mer effektiv när du behöver jobba med Excel. Vi går igenom Power Query som finns i Excel och du får själv göra ett exempel så att du direkt efter kursen kan tillämpa det vi går igenom.

Förutom ekonomens främsta redskap som många ekonomer anser Excel vara, kommer vi vässa det främsta redskapet. Dig själv! Detta gör vi genom att få en kort introduktion till ett coachande förhållningssätt.

  • ”Tvätta bort” oönskade tecken i stora datamängder
  • Lägg ihop liknande excelfiler som finns i en katalog
  • Några användbara tips i Excel och en introduktion till hur information kan hämtas in till Excel via Power Query. Vi gör en övning tillsammans avseende användandet av Power Query.
  • Introduktion till coachande förhållningssätt
  • Aktuellt från KEF

 

 

För vem passar kursen?

Målgruppen är medlemmar i krets 8 som består av Västernorrland och Jämtland.

 

Föreläsare

Göran Persson- Lingman är utbildningsledare inom KEF. Han har mer än 25 års erfarenhet av kommunala verksamhet.  Under åren har han på olika sätt använt Excel för uppföljning, analys och presentation.

 

Göran Andersson är utbildningsledare inom KEF. Han har mer än 25 års erfarenhet av kommunala verksamhet. Göran har långa erfarenhet som ledare på inom olika nivåer i en kommun såsom ekonomichef samt förvaltningschef inom samhällsbyggnad. Göran är utbildad coach och ledskapscoach.

Information

Sista anmälningsdag
19 mar, 2021
Pris

Medlem: 300 kr*
Icke-medlem: 800 kr

*För medlemmar ifrån Krets 8 som deltar på årsmötet är dagen helt gratis och kommer inte att faktureras någon deltagaravgift. De som anmäler sig som deltagande på årsmötet, men bara deltar på övriga utbildningar och inte deltar på årsmötet, kommer att faktureras deltagaravgiften.

 

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

Anmälan är bindande. Om du får förhinder, överlåt din plats till en kollega i stället!
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda deltagare.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram