Ny eller blivande ekonomichef

Form: KEF
Mer information: Ny eller blivande ekonomichef 

Datum & Tid

Datum: 24 feb, 2020 - 26 feb, 2020 Tid: 00:00

Plats: Hotel Birger Jarl, Stockholm


Vi träffas vid två tillfällen under totalt sex dagar under 2020;
24–26 februari samt 10–12 juni.

 

KEF:s nya utbildningsprogram ”Ny eller blivande ekonomichef” är speciellt framtaget för dig som är ny i rollen som kommunal ekonomichef. Kursen passar också bra för dig som arbetar som biträdande ekonomichef eller som så småningom ska träda in i rollen som ekonomichef.

Kursen inriktas i hög grad på kunskaper som är unika för kommunal sektor, vilket gör den särskilt nyttig för dig som kommer från privat sektor. Utbildningen ger en möjlighet att utbyta erfarenheter och skapa nätverk med kollegor i likande situation runt om i landet. Det leder ofta livslånga kontakter som är mycket användbara i yrkesrollen.

Kursinnehåll – Ny eller blivande eknomichef (pdf)

 

Om programmet

Vi träffas i Stockholmsregionen vid två tillfällen; 24–26 februari och 10–12 juni under 2020.

Utbildningen "Ny eller blivande ekonomichef" omfattar sex fullspäckade dagar, uppdelat på två tillfällen under 2020. Vi lägger fokus på centrala kommunalekonomiska frågor i kommunerna, där du får kunskap som kommer att hjälpa dig i din framtida karriär. Vissa kvällsaktiviteter kommer även att förekomma.

 

Rätt rustad för framtiden!

KEF:s utbildningsprogram ”Ny eller blivande ekonomichef” rustar deltagaren med de grundläggande kommunalekonomiska frågorna samt frågor som rör ledarskap. Efter genomförd utbildning kommer deltagaren vara rustad att möta de grundläggande sakfrågor som en ekonomichef ställs inför i sin vardag.

 

Målgrupp

Programmet vänder sig till nyanställda ekonomichefer centralt eller erfarna ekonomichefer ute på förvaltningarna. Även personer som jobbar centralt i kommunen och som har en kommande karriär som ekonomichef, har stor nytta av programmet.

Information

Sista anmälningsdag
23 jan, 2020
Pris
  • Medlem i KEF: 21 900 kr (boka senast 23/12 och få 2 000 kr i rabatt!)
  • Icke medlem: 23 900 kr (boka senast 23/12 och få 2 000 kr i rabatt!)

Gällande mervärdesskatt tillkommer.

Priset är exklusive internatkostnad. Logi bokar och betalar deltagarna själva. Ett antal rum är reserverade på Hotel Birger Jarl. Fika, lunch och middag tillkommer och faktureras av KEF.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram