Personalekonomikonferensen 2018

Form: KEF

Datum & Tid

Datum: 8 nov, 2018 - 9 nov, 2018 Tid: 09:00 - 16:00

Plats: Postmuseet

Personalekonomi är ett område som ökar i betydelse och vi på KEF vill att ekonomer och HR-personal ska ha en gemensam arena för att kunna diskutera dessa frågor, lyssna på det senaste inom området samt inspireras att ta nya steg för samverkan inom väsentliga delar av personalekonomiområdet. Därför genomför vi återigen denna konferens som kommer att gå av stapeln en gång varje år.

Konferensen riktar sig till dig som ekonom, controller, HR-personal, personalhandläggare, personalchef, ekonomichef och som arbetar med personalekonomi och personalfrågor på olika sätt. Du kan med fördel även bjud in din närmaste chef eller politiker till detta seminarium.  Seminarieledare är Roland Svensson, Kommunalekonomernas förening.

Talare

Fredric Ottozon, skatteinformatör på Skatteverket, kommer och reder ut begreppen inom områdena förmåner och representation för dig som arbetar inom kommun, landsting, och kommunalförbund. Kjell Thun, personalcontroller i Linköpings kommun. Marcus Gustavsson med bakgrund inom revisionsbranschen (pwc i 3 år) följt av 7 år i Mörbylånga Kommun och 8 år i Kalmar kommun. Marcus har främst arbetat med bemanningsekonomi och att ta fram modeller för budgetering, planering och uppföljning av personalkostnader. Sven Lannhard, chef pensionsskuldenheten på KPA. Hypergene, Hypergene är ett techbolag på marknaden för beslutsstöd. Myrna Palmgren är doktor inom optimeringslära och arbetar med planering och styrning inom Region Östergötland. Tidigare har hon arbetat med bland annat bemanningsfrågor hos Östergötlands läns landsting, Region Skåne, och SOS Alarm. Myrna har konsulterfarenhet både nationellt och internationellt från en stor mängd olika verksamheter såsom t ex inom transport- och flygindustrin, SKL, Migrationsverket, Polisen, Ikea, de flesta landsting och ett stort antal kommunala verksamheter. Myrna ingår i SKLs expertgrupp för ”Heltid som norm”. Hon utnämndes till årets kommunalekonom 2012 med motiveringen: ”Hon har på ett föredömligt sätt satt optimering, produktions- och bemanningsplanering på kartan inom den kommunala verksamheten”. Per Andersson, arbetsgivarkonsult, med mer än 25 års erfarenhet av den kommunala sektorn på en mix av inspiration, provokation och transpiration. Per bjuder på en pedagogik som blandar praktiska exempel och aktiviteter med en föreläsningsstil som bjuder in till dialog och väcker tankar. Det kan därför vara klokt att redan nu fundera på vad du vill ha ut av detta spännande föredrag, det är till för dig! Göran Persson Lingman, Göran har omfattande konsultvana och är certifierad processutvecklare.

Information

Sista anmälningsdag
5 okt, 2018
Pris
Medlem: 8 400 kr
Icke-medlem: 8 900 kr

Boka före den 7 september och få 500 kr i rabatt!

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram