Personalekonomikonferensen 2019

Form: KEF

Datum & Tid

Datum: 12 nov, 2019 - 13 nov, 2019 Tid: 10:00 - 15:30

Program - Personalekonomikonferensen 2019


Personalekonomi är ett område som ökar i betydelse och vi på KEF vill att ekonomer och HR-personal ska ha en gemensam arena för att kunna diskutera dessa frågor, lyssna på det senaste inom området samt inspireras att ta nya steg för samverkan inom väsentliga delar av personalekonomiområdet. Därför genomför vi återigen denna konferens som kommer att gå av stapeln en gång varje år.

Föreläsare

Seminarieledare är Roland Svensson, Kommunalekonomernas förening.

Följande föreläsare kommer att delta:

  • Marcus Gustavsson med bakgrund inom revisionsbranschen (PwC i 3 år) följt av 7 år i Mörbylånga Kommun och 8 år i Kalmar kommun. Marcus har främst arbetat med bemanningsekonomi och att ta fram modeller för budgetering, planering och uppföljning av personalkostnader.

 

  • Myrna Palmgren är doktor inom optimeringslära och arbetar med planering och styrning inom Region Östergötland. Tidigare har hon arbetat med bland annat bemanningsfrågor hos Östergötlands läns landsting, Region Skåne, och SOS Alarm. Myrna har konsulterfarenhet både nationellt och internationellt från en stor mängd olika verksamheter såsom t ex inom transport- och flygindustrin, SKL, Migrationsverket, Polisen, Ikea, de flesta landsting och ett stort antal kommunala verksamheter. Myrna ingår i SKLs expertgrupp för ”Heltid som norm”. Hon utnämndes till årets kommunalekonom 2012 med motiveringen: ”Hon har på ett föredömligt sätt satt optimering, produktions- och bemanningsplanering på kartan inom den kommunala verksamheten”.

 

  • Carina Molander, skådespelerska, komiker, föreläsare och författare. Carina använder humor som verktyg för att nå allvaret. Carina kommer att ansvara för avsnittet om kommunikation.

 

  • Samir Sandberg
    Samir Sandberg  har arbetar inom PwC sedan 2011 med så väl revision som rådgivning gentemot  kommuner och landsting. Inom PwC har Samir framför allt arbetat frågor kring ekonomi- och personalstyrning inom utbildningssektorn samt vård och omsorg. Han har även arbetat med långsiktiga personalförsörjningsanalyser samt effekter av nationella och lokala regelverk och styrsystem inom offentlig finansierad verksamhet. Samir är Civilekonom i nationalekonomi med inriktning samhällsekonomisk analys och har tidigare arbetat med ideella organisationer på såväl internationell, nationell och lokal nivå.

 

  • Hans Petersson, Kommunalekonomernas förening (KEF). Hans har lång och gedigen erfarenhet av området kommunal ekonomi och redovisning. Hans är även verksam på Kfi i Göteborg.

 

  • Ingela Karlsson, Kommunalekonomernas förening (KEF). Ingela har lång och gedigen erfarenhet av området kommunal ekonomi och har varit verksam som ekonomichef i kommunal sektor.

 

 

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som ekonom, controller, HR-personal, personalhandläggare, personalchef, ekonomichef och som arbetar med personalekonomi och personalfrågor på olika sätt. Du kan med fördel även bjud in din närmaste chef eller politiker till detta seminarium.

Information

Sista anmälningsdag
10 okt, 2019
Anmälan
Pris

Medlem: 8 600 kr
Icke-medlem: 9 300 kr

Boka senast 11 september och få 700 kronor i rabatt!

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram