Seminarium hos Kommuninvest – Kommunsektorn i fokus

Datum/Tid
Datum: 27 mar, 2020
Tid: 13:00 - 17:00

Ort
Scandic Continental


Kurs hos KEF:s partner Kommuninvest

 

Kommunsektorn i fokus
Forskningsseminarium om och med kommunsektorn

Seminariet belyser en rad olika frågor kring kommunsektorns utmaningar. Forskare och tjänstepersoner möts i syfte att hitta nya tankesätt för att möta framtidens utmaningar. Frågor kring effektivisering, skatter, bostadsbrist och ledarskap belyses i olika vinklar med den kommunala sektorn i fokus.

Seminariet är kostnadsfritt och en inspelning av seminariet kommer att finnas tillgänglig på den här sidan veckan efter seminariet. 

Läs mer och boka på kommuninvest.se

Pris

Seminariet är kostnadsfritt.

Arrangör

Kommuninvest

Sista anmälningsdag

26 mar, 2020

Anmälan

Ett kurstillfälle i kursen

Seminarium hos Kommuninvest – Kommunsektorn i fokus

https://www.kef.se/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png

Distansutbildningar hos KEF

Vårens kurser hos oss på KEF kommer alla att genomföras som distansutbildningar, med undantag för två kurser: ”Coachande förhållningssätt” samt ”Arkivering och hantering av räkenskapsinformation”. Dessa två kurser innehåller moment som gör att de inte fungerar att genomföra som distanskurs och flyttas i stället till hösten. 

Deltagare som är anmälda till någon av vårens kurser bli kontaktade av oss med information om hur man deltar i utbildningen på distans. Du som redan är anmäld till en kurs i vår behöver därför inte boka om dig för att delta i våra distanskurser, alla kursbokningar till och med juni 2020 flyttas automatiskt över till distansutbildningarna.

Läs mer