Temadag – Ekonomisystem för framtiden

Form: KEF

Datum & Tid

Datum: 11 dec, 2019 Tid: 08:30 - 17:00

Plats: Hotell Hasselbacken, Stockholm

Flera av de ekonomisystem som finns idag har sitt ursprung i system som byggdes på 70- 80-talet. Genom åren har de utvecklats, förändrats och påverkats av hur marknad och konkurrens förändrats. Utvecklingstakten är numera en helt annan än den var för 30 – 40 år sedan. Numera är generationsskiftena på system betydligt kortare, kanske endast fem år. Den digitalisering av verksamheter vi ser påverkar även ekonomisystemsmarknaden.

 

Program – Temadag – Ekonomisystem för framtiden(pdf)

Observera att vi startar med kaffe och samling kl 08.30. Programmet startar sedan kl 09.00.

 

Hur ser det då ut hos de leverantörer vi har på kommunmarknaden? Vilka aktiviteter pågår och vilken utveckling kan vi förvänta oss från dagens leverantörer? Kommer ekonomisystemen att vara mera en del av ett större generellt IT-stöd i och med att molnbaserade lösningar nu erbjuds i större omfattning? Finns det molnbaserade lösningar idag? Vad är skillnaden mellan molnbaserad lösning och ett system du når över internet och som körs i en egen server? Varför har inte flera funktioner automatiserats i de ekonomisystem vi har idag? Ja, vi hoppas att vi ska kunna få svar på många frågor om ekonomisystem för framtiden under denna dag.

Till temadagen har vi bjudit in företag som är leverantörer av ekonomisystem till kommunmarknaden. Du får ta del av respektive leverantörs aktuella utveckling och vilka prioriteringar de gör.

Temadagen kommer att lyfta fram ett antal aktuella utvecklingsfrågor som berör ekonomisystem och vilka planer och aktiviteter som pågår hos de företag som är leverantörer av ekonomisystem till kommunmarknaden. Det kommer också att ges tid för diskussioner med kollegor.

Målgrupp

Till alla som vill ta del av vad marknaden har att erbjuda när det gäller ekonomisystem.

Information

Sista anmälningsdag
19 nov, 2019
Pris

Medlem: 3 950 kr
Icke-medlem: 4 950 kr

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram