Tillgänglig och relevant verksamhetsinformation för ledningen

Kursform: Hypergene
Mer information om kursen:  

Datum & Tid

Datum: 4 apr, 2017 Tid: 11:00 - 12:00

Lyssna till hur du med Hypergene KOMMUN skapar ett flexibelt och webbaserat stöd för planering, uppföljning och analys. Digitaliseringen bidrar till att det blir enklare att följa hur chefer omvandlar politikens målsättningar till operativa aktiviteter och åtaganden ute i verksamheterna. Starka analys- och rapportmöjligheter förbättrar möjligheten att styra med nyckeltal. Återkoppling till kommunledning och politiken underlättas väsentligt. Chefer får snabbare och bättre koll på sin ekonomi, personal och verksamhet.

Webinaret i korthet

• Så digitaliserar du styrprocesserna med Hypergene KOMMUN
• Genomgång av Hypergenes flexibla stöd för planering, uppföljning och analys
• Koll på verksamheten på 10 minuter – vi visar hur en chef kan få mer tid över till kärnverksamheten

Webinarsvit

Webinaret ingår i en serie om tre webinars där du får ta del av hur kommuner med stöd av Hypergene kan digitalisera sina styrprocesser – både inom olika förvaltningar och inom kommunledningen – och vilka effekter det får. De kostnadsfria webinaren vänder sig i första hand till dig som inte har tidigare erfarenhet av Hypergene inom det område respektive webinar behandlar. Läs mer om övriga webinars här.

Kursinformation

Sista anmälningsdag
4 apr, 2017
Anmälan
Pris

Kostnadsfri

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram