Uppföljningsdag – Att tala ekonomi

Kursform: KEF
Mer information om kursen: Uppföljningsdag – Att tala ekonomi 

Datum & Tid

Datum: 5 dec, 2017 Tid: 09:30 - 16:30

Plats: Saturnus Konferens

Kommunalekonomernas förening inbjuder till en exklusiv och intressant uppföljningsdag ”att tala ekonomi – ännu bättre” i Stockholm.

 Vill du bli ännu bättre på att tala om ekonomi? Nu får du möjlighet att samla ihop all din kunskap, ladda med ny och omsätta allt i praktiken. Kursen riktar sig till dig som har gått grundkursen Att tala och skriva ekonomi och är redo att ta nästa steg. Kursen leds av Marie-Louise Zeisig, retorikkonsult och expert på muntlig kommunikation.

Antalet deltagare är maximerat till 12 personer med mycket träning och feedback för att utveckla sig i talandets konst.

Kursens innehåll

Inför kursen kommer du att få i uppgift att förbereda en kort muntlig presentation med ett bestämt ämne. Kursdagen ägnar vi sedan åt att diskutera och att öva, öva, öva.

 Talandets hantverk

Du fick säkert en massa insikter om dig själv som talare under grundkursen. Nu tar vi vid där vi slutade och fortsätter att finslipa de praktiska momenten. Du har redan förberett en kortare muntlig presentation och den använder vi för att arbeta med utstrålning, engagemang, dialog, intresse, rampfeber, kroppsspråk, röst, dramaturgi, hanteringen av hjälpmedlet powerpoint och allt annat som hör till ditt muntliga framträdande. Den här dagen är det praktiken som gäller. Vi bjuder på massor av övningar och konstruktiva personliga instruktioner. Teorierna har du i boken ”Kliv fram, ta plats och tala”!

Kursinformation

Sista anmälningsdag
6 nov, 2017
Anmälan
Pris

Medlem: 6 200 kr
Icke-medlem: 6 700 kr

Boka före den 31 juli och få 700 kr i rabatt!

Gällande mervärdesskatt tillkommer. Alla kostnader faktureras.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram