Nytt nummer av Kommunal Ekonomi ute nu!

13 okt, 2020

 

Innehåll i senaste numret

Om inte publiken kan komma till KOMMEK, får KOMMEK komma till publiken. På grund av coronapandemin fick vi istället för att mötas i Malmö sitta hemma framför skärmarna och ta del av ett begränsat, men efter förutsättningarna ambitiöst program. Oavsett formerna har Kommunal Ekonomi naturligtvis bevakat innehållet för att förmedla det viktigaste: Från Fredrik Reinfeldts globala synfält gällande minskande befolkningar i Asien och Europa, till ämnen som en välfärd under press, vem som är med på det digitala tåget, redovisning och korruption. Plus pausgympa, digitala fikapauser och röster från deltagarna.

Vi rapporterar förstås från föreningsmötet, som även det fick genomföras i begränsad tappning.

I detta nummer möter vi också Emma Spak, chef för sektionen hälso- och sjukvård på SKR, som fått en central roll i samordningen i hanteringen av covid-19.

Vi undersöker om pandemin banat väg för en revansch för landsbygden och hur digitaliseringen gör att man kan ligga steget före inom vården.

Forskarsidorna belyser bland annat kommunsekreterarens balansakt mellan politik och förvaltning.

Krönikören Caroline Olsson prisar välfärdens medarbetare och påpekar att offentliga jobb har meningsfullt innehåll och förmånliga villkor att locka med.

Clarry briljerar med sin tekniska kompetens när Grustorps kommun ordnar digital konferens.

 

 

Här läser du tidningen

För att läsa tidningen behöver du antingen vara medlem i KEF eller prenumerera tidningen.

Kommunal Ekonomi kan du antingen läsa på webben på adressen e-tidning.kef.se eller en i mobil eller padda, via vår app som heter KEF. Appen laddar du ner i AppStore eller i GooglePlay.

För att komma åt Kommunal Ekonomi som e-tidning både i app eller på webben, behöver du först skapa ett konto med hjälp av din e-postadress på sidan: e-tidning.kef.se/sign-up

Observera att du måste ange samma e-postadress som finns registrerat för ditt medlemsskap hos oss på KEF.

Behöver du hjälp? Mejla oss på: medlem@kef.se

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram