Ola Eriksson slutar på KEF

12 januari, 2021

Efter 21 år i föreningen väljer Ola Eriksson att gå i pension. Olas sista arbetsdag blir den 28 februari.

– När jag tittar tillbaka så har det varit en fantastiskt rolig och inspirerande tid, säger Ola. Vår verksamhet har ständigt vuxit mycket tack vare lyckade rekryteringar till kansliet. Ett kvitto på att vi har en bra verksamhet är att medlemsantalet fördubblats från 2300 till drygt 4600 medlemmar sedan jag började.

– Jag är övertygad om att föreningen kommer att fortsätta utvecklas positivt med de resurser som finns i styrelse, kretsstyrelser, kansli, medlemmar och partners. Jag vill passa på att tacka alla som bidragit till att göra mitt jobb så stimulerande!

–KEF är i dagsläget en av Sveriges mest aktiva yrkesföreningar och det är i hög grad Olas förtjänst, säger kanslichef Niklas Anemo.

– Jag vill rikta ett stort tack till Ola för hans engagemang för verksamheten och för hans stöd till mig under mitt första år som kanslichef i föreningen. Det har varit väldigt värdefullt för mig att få en bra överlämning och att ha ett bollplank under året som gått.

– Med sina gedigna kunskaper och breda kompetens har Ola bidragit till debatt, utveckling och förnyelse i föreningen, säger föreningens ordförande Annika Hellberg. Partnerskap med andra organisationer har också varit en viktig del i att stödja och utveckla föreningen och medlemmarna. Tack Ola för dina enorma insatser inom det kommunalekonomiska området, hälsar KEF:s ordförande Annika Hellberg.

Aktuella tillfällen

Sista chansen att anmäla

13 aug, 2021: Föreningsmöte 2021

13 aug, 2021: KEF-dagen

15 aug, 2021: Utveckla mätsystem för verksamhetens processer

18 aug, 2021: Skapa uthålligt fungerande processer

20 aug, 2021: Att skriva och tala ekonomi

Sök innehåll

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram