6 av 8 kommuner väljer Unit4 Business World – vi växer

11 sep, 2019

Tack vare vår långa erfarenhet och anpassade lösningar har vi vunnit många kommuners förtroende det senaste halvåret. För att möta efterfrågan adderar vi nu fler kompetenta kollegor till vårt redan starka kommunteam.

Lena Fondelius, säljare kommunmarknad, anslöt till Unit4 under våren 2019. Som tidigare ekonom och revisor inom offentlig verksamhet har Lena både kunskap och förståelse för de administrativa processer och utmaningar som kommuner kan stå inför.

- Lena är mycket en värdefull samtalspartner för kommuner som behöver skapa lösningar för effektivare administration”, säger Stefan Löfgren, Sales Director på Unit4

Gabriella Wahlgren, kundansvarig kommunkunder, började sin karriär på Unit4 år 2011 efter studier på KTH men kommer senast från en av våra partners, NVBS Business IT, där hon arbetat som managementkonsult. Under sin tid på Unit4 arbetade hon med offentlig sektor som implementationskonsult och projektledare, framför allt inom inköp & e-handel.

- Det är så otroligt spännande att vi får möjlighet att samarbeta med över 80 kommunkunder. De utgör en stor och viktig del av vår kundbas. Jag är därför väldigt glad att hälsa Gabriella välkommen tillbaka, som har en gedigen bakgrund både av branschen och våra lösningar, säger Annika Buckley, Sales Director på Unit4.

Läs mer om Unit4 och vår lösning för kommuner här.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram