Anmäl dig till Hypergenes välbesökta seminarier och webinar

3 dec, 2019

Anmäl dig till våra välbesökta seminarier och webinar

Med konkreta kundexempel visar vi hur Hypergene Beslutsstöd hanterat de utmaningar våra kunder ställts inför när de effektiviserat sina processer för verksamhetsstyrning. Om du redan är kund till oss, gå in på hyperuser.se för att anmäla dig till våra kundanpassade webinars, samt få tillgång till mycket annat material.

 

1. Seminarium med Ari Riabacke om beslutsfattande, verksamhetsstyrning och digitalisering

Brottas du med digitalisering, en galopperande förändringstakt eller att få medarbetare att arbeta åt samma håll? Då är du inte ensam. Områdena hör till de mest återkommande när beslutsfattare och chefer rankar sina största utmaningar.

I det här frukostseminariet ger vi både inspiration och handfasta verktyg i hur du kan ta dig an frågor inom beslutsfattande och verksamhetsstyrning – idag och i framtiden. Till vår hjälp har vi Ari Riabacke: doktor i beslutsfattande, författare och en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom dessa områden.

Innehållet bygger på Hypergenes seminarium i Almedalen som blev ett av veckans mest välbesökta, liksom den podd – Konkurrenskraft - vi precis lanserat, båda med Ari Riabacke som deltagare. I seminariet delar vi med oss av slutsatser och insikter från intervjugäster som Cissi Elwin (VD/chefredaktör Chef), Patrik Hofbauer (VD/koncernchef Svenska Spel), Ann Hellenius (CIO Scandic, tidigare CIO Stockholms stad, medlem i regeringens digitaliseringsråd), Bino Catasús (professor Stockholms universitet) samt Mats Lindgren (VD/grundare Kairos Future).

Exempel på områden vi berör i seminariet

  • Betydelsen av att arbeta med enkelhet och tydlighet när du leder förändring
  • Processer och principer för beslutsfattande
  • Hur vi bör förhålla oss till nyckeltal - fallgropar och framgångsfaktorer
  • Framgångsrikt digitaliseringsarbete i offentlig och privat sektor
  • Metoder för omvärldsbevakning och framtidsspaning

Du bjuds på kaffe, frukostmacka och insikter – kompletterat med en rad spaningar från Ari Riabacke. Dessutom tänker vi skicka med konkreta tips och verktyg som gör att du kommer längre i ditt utvecklingsarbete.

TID OCH DATUM
Den 4 december kl.07.30 - 09.15, frukost serveras från 07.30
Plats: konferenslokalerna i gatuplan på Fleminggatan 7, där Hypergene har sitt Stockholmskontor. Seminariet är kostnadsfritt.

FÖRELÄSARE

Robin Askelöf, Marknadschef
Ari Riabacke, doktor i beslutsfattande, författare och en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom området

Varmt välkommen! 

2. Effektivisera och utveckla era budget- och prognosprocesser (webbinarium)

Ett webinar för dig som är CFO, ekonomichef eller controller och har ett behov av att effektivisera och utveckla ert arbete. Innehållet är anpassad för dig som inte har så mycket tidigare erfarenheter av Hypergene.

10 december kl 10.00-10.45

3. Så räknar du hem investeringen i ditt beslutsstöd

Webinaret vänder sig till dig som är ekonomichef, controller eller i annan roll arbetar med kommunal ekonomi- och verksamhetsstyrning.

4. Webinar-on-demand om Hypergene

Webinar-on-demand för dig som vill ha en övergripande koll på vad Hypergene erbjuder.

5. Webinar-on-demand om Hypergenes modul för Målstyrning

Webinar-on-demand om Hypergenes modul för Målstyrning där strategiska mål binds samman med operativa planer och konkreta resultat.

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram