CGI ny KEF-partner från år 2020

9 dec, 2019

Vi har nu tecknat nytt avtal med KEF och är fr o m år 2020 KEF-partner. I och med detta kommer du att träffa oss på Ekonomichefsdagarna 9-10 januari samt även på Föreningsmötet den 18/8 i Malmö, dagen innan Kommek.

Dessutom kommer vi nu som KEF-partner att oftare och mera frekvent att synas i KEF:s digitala kanaler och i tidningen Kommunal Ekonomi. Närmast kommer vi att delta i Temadagen "Ekonomisystem för framtiden" den 11/12 på Hasselbacken i Stockholm. För dig som inte deltar så kan du nedan ta del av information om vårt affärssystem CGI och varför Region Skåne använt Raindance som affärssystem i över två decennier.

Du kan läsa mera om oss och vårt affärssystem Raindance genom att besöka vår hemsida.

CGI Raindance - Ett modernt och flexibelt affärssystem
Majoriteten väljer Raindance i offentliga upphandlingar. De senaste tre åren har vi fått förtroendet från 19 av de 30 kommunupphandlingar vi deltagit i, 2 av 2 landsting samt 4 av 5 upphandlingar med myndigheter.
För användarintensiva och komplexa verksamheter är hög användarvänlighet och funktionalitet avgörande faktorer vid val av system.
För användarintensiva och komplexa verksamheter är erfarna konsulter med god kännedom om verksamhet, regler och best practices avgörande vid val av leverantör.
Historiskt har vi ett långt samarbete med många kommuner, universitet och myndigheter.

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram