Hypergene: Få full effekt i verksamhetsstyrningen med rätt systemlösning

1 okt, 2019

Få full effekt i verksamhetsstyrningen med rätt systemlösning

Har ni problem med att få de olika delarna av verksamhetsstyrningen att hänga ihop? Upplever du att ni saknar en tydlig koppling mellan planering, genomförande och uppföljning, eller att det är ett glapp mellan organisationens övergripande strategier och de mål och KPI:er som verksamheten faktiskt jobbar mot? Saknar ni en tydlig bild av var i arbetet organisationen befinner sig och hur det faktiskt går?

Om du svarar ja på någon av frågorna kan du finna intressanta svar i vårt webbinar. Då berättar vi mer om hur Hypergenes molnbaserade och heltäckande lösning för planering, uppföljning och analys kan göra en stor skillnad för er verksamhetsstyrning – där vi förstås också delar med oss av exempel på hur våra kunder lyckas.

Webbinaret är för dig som är CFO, ekonomichef eller controller och har ett behov av att effektivisera och utveckla ert arbete. Du bjuds på inspiration, konkreta tips och verktyg.

Läs mer om webbinariet.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram