Hypergene: Hur digitaliseringsvågen påverkar controller- och CFO-rollen, liksom ekonomifunktionen i stort (webbinar)

19 aug, 2020

Säg den styrelse eller ledningsgrupp som inte diskuterat digitaliseringens påverkan: på verksamheten och erbjudandet, likaväl som hur vi planerar och följer upp det vi gör. Lika säkert som att många yrkesroller ännu inte är uppfunna, lika säkert kommer många i och med digitaliseringen att få utvecklas i sina arbetssätt.

 

En av dem som intresserat sig för den digitala transformationen är Lukas Goretzki, Associate Professor på Handelshögskolan i Stockholm. Han har i flera års tid undersökt hur controllers och ekonomiavdelningar påverkas av just detta. Lukas har även undersökt digitaliseringens effekter på budget- och prognosarbetet samt hur företagens och organisationernas strategiska planeringsarbete utvecklas och förändras I takt med att digitaliseringsvågen sveper fram.

Under seminariet berättar Lukas Goretzki om sina forskningsresultat. I det berör han controllerns framtida yrkesroll, hur en CFO kan leda en avdelning i kraftig förändring samt hur beslutsstödsystem påverkar och påverkas av utvecklingen.

Föreläsare

Lukas Goretzki, Associate Professor på Handelshögskolan i Stockholm

Tid och plats

Tid: 22 september kl. 8.30-9.15
Plats: Vid din dator

Webinaret är kostnadsfritt. Observera Lukas del av webinaret ges på engelska.

Varmt välkommen! 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram