Hypergene: Konkurrenskraft - podden om framtidens beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap

6 nov, 2019

Välkommen till Konkurrenskraft – podden där vi pratar om framtidens beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap. Samtalen leds av Robin Askelöf, marknadschef på Hypergene som också ger ut podden - med forskaren, författaren och föreläsaren Ari Riabacke som ständig expert och samtalspartner. Till varje avsnitt bjuds en spännande gäst in som bidrar med sina perspektiv och insikter.

Lyssna på avsnitten här eller där poddar finns, t.ex. iTunes, Spotify eller Acast.

                                                            

 

Cissi Elwin - VD och chefredaktör för Chef
I premiäravsnittet av Konkurrenskraft gästas vi av Cissi Elwin, VD och chefredaktör för Chef. I samtalet kommer vi in på chefskapets utveckling och utmaningar, beslutsfattande och betydelsen av digitalisering och teknik för chefer. Vi pratar också om framtiden och varför vi inte får glömma att ha kul.

Patrik Hofbauer - VD och koncernchef Svenska Spel
I Konkurrenskrafts andra avsnitt har vi ett spännande samtal med Patrik Hofbauer, VD och koncernchef för Svenska Spel. Vi diskuterar bland annat vikten av enkelhet och tydlighet i strategiarbetet, hur han undviker att fatta beslut (!) och varför han envisas med att försätta sig i förändringsprocesser. Avsnittet släpps den 11 november.

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram