Hypergene podd ”Budgetlös styrning när det svänger snabbt” med Rikard Ohlsson på Ekan och Beyond Budgeting Institute

1 apr, 2020

Rikard Olsson - Ekan och Beyond Budgeting Institute - "Budgetlös styrning när det svänger snabbt"

Nu finns ett extraavsnitt av Konkurrenskraft att lyssna på – den här gången om budgetlös styrning när det svänger snabbt.

Det här lite mer nischade avsnittet landar mitt i en tid där förutsättningarna för den finansiella planeringen ändras ofta. Därför tittar vi närmare på ”budgetlös styrning” i syfte att försöka ge tips och inspirera de som arbetar med dessa frågor. Vi träffar Rikard Ohlsson från konsultbolaget Ekan och VD för Beyond Budgeting Institute. Han är en av de ledande experterna på området och har lång erfarenhet från såväl linjearbete, bl.a. som chefscontroller på AstraZeneca, och som konsult – där han dagligen utmanar hur vi styr och leder organisationer i såväl offentlig och privat verksamhet.

Samtalet leds av Robin Askelöf, marknadschef på Hypergene, som med podden är på ständig jakt efter nya perspektiv på beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap.

Konkurrenskraft finns där poddar finns, t.ex. Apple Podcaster, Spotify, Acast, Pocket Casts, etc. (glöm inte att prenumerera i din podd-app). Du kan dessutom läsa mer och lyssna här.

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram