KPMG rankas som ledande rådgivare i Norden

17 apr, 2020

Enligt den färska rapporten ”Perceptions of Consulting in the Nordics in 2020” från Source Global Research är KPMG det konsultföretag i Norden som rankas högst för det övergripande värdet i rådgivningen.

Studien baseras på svar från 819 seniora chefer i Norden – dessa representerar olika roller och branscher med den gemensamma nämnaren att samtliga ansvarat för märkbara investeringar i konsulttjänster det senaste året.

– Jag är stolt och glad över att både kunder och potentiella kunder har samma uppfattning som jag har av våra 500 fantastiska konsulter. Med det här förtroendet är jag säker på att vi kan göra skillnad och hjälpa näringslivet och samhället att hantera krisen vi är inne i på bästa möjliga sätt. Vi ser detta som ett kvitto på att vår strategi att kombinera specialister med transformationskonsulter är något som uppskattas, oavsett om det handlar om mer traditionella regelverksfrågor, den högaktuella effektiviseringsfrågan, affärsstrategi eller AI-expertis. Det här motiverar oss till att bli ännu bättre och skapa ännu mer värde tillsammans med våra kunder, säger Jan Forsell, chef för rådgivningsverksamheten inom KPMG Sverige.

Här kan du läsa mer om rapporten.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram