Mikael Nordström och My Silfverström förstärker Serkons Helsingborgskotor

4 sep, 2019

"Det är mötet med människorna som gör arbetet så roligt och varierat", berättar ekonomikonsult Mikael Nordström, som dagligen arbetar med budget och uppföljning tillsammans med enhetscheferna ute i de olika verksamheterna. Han har idag uppdrag hos tekniska förvaltningen i Markaryds kommun och ska snart påbörja ett för socialförvaltningen i Klippans kommun. Mikael är civilekonom i grunden och har bred erfarenhet av kommunalekonomi. Tidigare har han arbetat i Helsingborgs stad inom stadsbyggnadsförvaltningen och miljöförvaltningen.

"Det är centralt att kommunala verksamheter fungerar optimalt eftersom de är så viktiga. Vi bidrar alla till att finansiera dem och är beroende av att de fungerar", säger utredare My Silfverström. Hon ser det som ett hedersuppdrag att få vara med och utveckla och driva dessa verksamheter framåt. Med en examen inom Service Management med inriktning hälsa har My tidigare arbetat både i Sverige och utomlands inom vårdsektorn. Hennes specialistområden är ledning och organisation, tjänsteutveckling, verksamhetsutveckling och personalhälsa och hon kommer närmast från Höganäs kommun där hon arbetat som enhetschef. Framöver kommer My bland annat att arbeta med upphandlingsprocessen för Vellingekommun.

Välkomna till Serkon Mikael och My!

 

Pst! Du vet väl att du kan komma i kontakt med oss och alltid hittar senaste Serkonnytt på Linkedin och Facebook?

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram