Parmaco hälsar dig välkommen till Guldhedsskolan 12/11!

22 okt, 2019

Guldhedsskolan – Kvalitetsmässan tur och retur, tisdagen den 12 november

Under de senaste åren har vi på Parmaco arbetat intensivt med att utveckla nästa generations modulsystem. Vi kan nu stolt meddela att utvecklingsarbetet är klart och det nya modulsystemet, som vi kallar för LITE, kommer att finnas tillgängligt för leverans till svenska kunder under första kvartalet 2020.

Modulsystemet som är anpassat för hyresbehov på kort- till medellång sikt håller en hög teknisk standard som uppfyller och överträffar gällande byggnorm enligt BBR på samtliga punkter. Dessutom kan modulsystem LITE levereras på kort varsel och monteras på mindre än en månad.
Framtidens modulsystem idag

För att ge presumtiva kunder en bättre bild av vad som gör modulsystemet LITE till det bästa i sitt segment anordnar vi i samband med Kvalitetsmässan ett besök till den byggnad som utgjorde pilotprojektet för framtagandet av det nya modulsystemet.

Avfärd från kvalitetsmässan sker klockan 17.15

På plats får ni, förutom att uppleva byggnaden, även lyssna på de som varit involverade i projektet och ställa eventuella frågor. Därefter blir det mingel med sedvanliga tillbehör
Transport tillbaka till mässan sker klockan 18.30.

Anmäl er gärna till undertecknad någon vecka i förväg, vidare information om samlingsplats för avfärd skickas till anmälda deltagare fredagen före mässan.

Läs mer om oss ›

Väl mött!

Eric Sjöö
Regionchef, Parmaco AB

eric.sjoo@parmaco.se
+46 727 345 455

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram