Unit4 rapporterar rekordresultat för det första kvartalet

26 maj, 2020

Efter förra årets utnämning av Mike Ettling till CEO har Unit4 genomgått en betydande resa. Nu rapporterar man starka finansiella resultat för det första kvartalet.

Unit4 säkrade flera viktiga kontrakt i Norden, bland annat med FMV-Försvarets Materielverk, Posten Norge, Alvesta kommun samt fastighetsutvecklaren Titania för att nämna några. Sammanlagt över hela världen började över 100 kunder framgångsrikt att använda lösningar från Unit4.

Försäljningen av molntjänster ökade med 87 procent på årsbasis under jan-mars och man såg en tillväxt på 55 procent sett till den totala andelen, dessutom ökade Intäkterna från molnbaserade abonnemang med 14 procent 2020 jämfört med samma period 2019.

– Förra året var en milstolpe för oss. Vi förnyade vårt ledarskap, satsade ännu mer på våra anställda, uppdaterade vårt varumärke och fokuserade på hur vi kunde påskynda vår övergång till molnet. Den nuvarande krisen har visat vår förmåga att anpassa oss och vi är fast beslutna att upprätthålla detta genom att fortsatt erbjuda stöd och vägledning till våra kunder på distans, säger Mike Ettling, CEO på Unit4.

Om Unit4 Sverige
Unit4 arbetar för människor. Vi har specialiserat oss inom mjukvara för tjänsteorganisationer sedan tidiga 1980-talet. Idag bygger vi världens smartaste affärssystem. Vår teknik är central för de företag vi tjänar – den förbättrar effektiviteten och produktiviteten och gör det möjligt för människor att spendera mer tid på de arbetsuppgifter som gör skillnad.

Med hjälp av AI, maskininlärning och den senaste digitala tekniken kan våra kunder få ut mer av sin affärskritiska data än någonsin tidigare. Våra affärssystem och branschinriktade lösningar ger organisationer värde snabbt, inklusive bland annat tjänsteföretag, sektorn för högre utbildning och forskning, offentlig sektor samt ideella organisationer.

För mer information besök vår hemsida, eller följ oss på LinkedIn,

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram