Välkommen till PwC:s digital kunskapsdag 24 november

18 nov, 2020

Ny kunskap och spännande insikter i höstmörkret

 

 

PwC:s Digitala Kunskapsdag den 24 november

Varmt välkommen till PwC:s Digitala Kunskapsdag den 24 november. Som vår gäst får du ta del av spännande digitala seminariepass inom ämnen som cybersäkerhet, utmaningar inom den offentliga sektorn och näringslivet i pandemins kölvatten.

PwC:s Digitala kunskapsdag riktar sig till dig som är företagare och till dig som vill inspireras med ny kunskap och nya insikter. Därför kan du djupdyka i vitt skilda ämnen som: Hur påverkas världen och näringslivet av det amerikanska presidentvalet och pandemin? Hur kan du bäst skydda din verksamhet mot cyberattacker? Vilka är de hetaste momsfrågorna? För fullständig agenda se nedan!

Under en heldag får du möjlighet att se våra livesändningar med inspirerande föreläsare, experter och näringslivsprofiler som delar med sig av sin kunskap. Vi kommer även att erbjuda ett antal förinspelade föreläsningar som läggs upp inför livedagen. Självklart är eventet kostnadsfritt.

Har du frågor om Digitala Kunskapsdagen?
Kontakta Jennie Eriksgren, 010-213 11 74, se_kunskapsdagargbg@pwc.com

Läs mera...

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram