Administratör till vårt kontor i Gävle

Kommunalekonomernas förening (KEF) söker en administratör på 50 % till Gävle!

Kommunalekonomernas förening (KEF) söker en administratör på 50 % till Gävle!

Gillar du varierande arbetsuppgifter, struktur och att ha flera bollar i luften? Då kan du vara rätt person för oss! Vi är en förening med ca 4500 medlemmar för ekonomer som arbetar med kommunal sektor. Vi arbetar med att stärka deras yrkesroll och kompetens bland annat genom opinionsbildning, konsulttjänster och utbildningsverksamhet. Varje år håller vi ca 200 utbildningar runt om i Sverige. Läs mer om oss på kef.se.

Vi söker en administratör på halvtid till vårt kontor i Gävle. Vi är idag fyra personer som arbetar här, dessutom finns sex ytterligare medarbetare runt om i landet från Kalix i norr till Malmö i söder.

Arbetsuppgifter

Som administratör arbetar du med medlems- och kursadministration. Du har en daglig dialog med medlemmar, kursdeltagare och konferensanläggningar samt sköter administration runt utbildningsverksamheten. Det kan handla om att boka lokaler, publicera utbildningar på webben, skicka ut kursutvärderingar, fakturera och ha mejlkontakt med kursdeltagare och medlemmar. Eftersom vi är en liten organisation får du också ibland rycka in och hjälpa till där det behövs.

Din profil

Arbetsuppgifterna är varierande och som person är det bra att du är strukturerad, flexibel, och har förmågan att hålla många bollar i luften. Du har en god känsla för samarbete och har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är serviceinriktad och har en mycket god förmåga att utrycka dig i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder

En tillsvidare anställningen på halvtid som är placerad på vårt kontor i Gävle med tillträde i augusti eller efter överenskommelse.

Ansökan

Du ansöker senast den 29:e juni 2018 till emilia.simons@kef.se. Bifoga CV och personligt brev. Märk ämnesraden med ”Administratör”.

Kontakt

Ola Eriksson
ola.eriksson@kef.se 
Tel. 070-66 55 475

Emilia Simons
emilia.simons@kef.se 
tel. 072-060 50 22

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram